Söndagsgym

Jag och Emil var duktiga och gick (!) till gymmet idag. Det är dock bara 1,5 km från mig dit så det är inte så jättelångt, men ändå. Det var skönt att gå i det fina vädret. På nedersta bilden gör jag ett försök i att visa det nyaste tillskottet i min Nike-samling, hehe.

Dagens löpning

Hej hej! Nu är jag hemkommen från min löprunda, som blev den första utomhus i år. Det var jobbigt, men det var jag beredd på eftersom jag bara sprungit på löpband (utan någon som helst lutning). Jag tog mig i alla fall runt på 5 km på ungefär samma tid som jag brukar göra inomhus. Därefter gick jag 5 km mest för att njuta av det fina vädret och kunna lyssna på en podcast. Nu har jag ätit och duschat och ska köra till Emil. Puss!

Torsdag 25/4

God torsdag mina vänner. Träningsvärken från gårdagens TRX-pass börjar smyga sig på, men det är bara härligt. Numera försöker jag springa 3 gånger i veckan och köra minst ett (helst två) TRX-pass. Insåg för några veckor sedan att när jag gymmar själv blir det inte ordentligt utan att det passar mig mycket bättre att ha någon som säger åt mig vad jag ska göra. När jag gymmar själv brukar det nämligen sluta med att jag känner mig klar bara för att jag vill hem och äta, haha! Just nu sitter jag på jobbet och längtar till lunchen (hej jag älskar mat). I eftermiddag ska jag springa, antingen ute eller inne, och ikväll blir det mys med pojkvännen. Fredag imorgon, hurra!!!

Michael Kors Saffiano Leather Tote

Ida:
Kan du inte lägga in fler bilder på din Michael Kors väska? Är sugen på att köpa den men är inte säker på ifall den är lika fin i verkligheten som på bild. Finns där olika stolekar på den? 
Förövrigt är din blogg superbra! kram 
Svar:
Först och främst, tack så mycket! Och absolut kan jag göra det. Här nedan är några bilder jag tog lite snabbt. Första gången jag använde min kamera sedan januari, haha! Inga jättebra bilder men bättre än mobilbilder i alla fall. Hur som helst är jag jättenöjd med min. Den är enkel och väldigt rymlig vilket jag var ute efter när jag köpte den. Hade den som väska nu när jag var i Köpenhamn i helgen och då fick jag plats med necessär, ombyte, pyjamas osv. Så vitt jag vet finns den i Small och Medium, men också specialanpassade till t.ex. Macbook och iPad. Här är direktlänk till den jag köpte och där finns även fler bilder.

"Utkast: Okt. 5, 2011"

Åh, titta vad jag hittade bland mina bortglömda utkast. Jag och Shilow som bebis 2011.

Ordning och reda

Min nya nyckelring från Ordning och reda, köpt på Magasin i Köpenhamn.
 

Tungt

Herre min gud vad tungt det var att springa idag! Trots det tog jag mig runt på milen på 57 minuter, vilket ändå känns bra efter en helg bestående av socker... En bra start på veckan med andra ord.

Mys

Även denna dag spenderades strosande på Köpenhamns gator. Några fina köp har jag fått med mig hem. Kanske fotar och visar imorgon eller om någon dag, vi får se. I vilket fall som helst har jag haft en fantastisk helg med Ida. Det tackar jag för! Ikväll har jag inte gjort mycket mer än att mysa i mina nyinköpta mjukisbyxor från Lecxington. Och så var Emil här en liten stund och sa hej. Nu ska jag dock sova - ny jobbvecka imorgon! Och då är det även bara ynka 30 dagar tills vi åker till Barcelona! Hårdträning, hej...

Hälsningar från Köpenhamn

Hej hopp! Igår morse blev jag hämtad av Ida för att åka och spendera dagen i Köpenhamn. Solen sken och vi gick och shoppade hela dagen, mys! På kvällen åkte vi till nyhavn och käkade och satt sedan där och snackade länge innan vi åkte tillbaka till hotellet. Nu ska vi ner och frossa i hotellfrukost, hehe!

Helg

Nu sticker jag och tränar och sen tar jag heeeelg! Mer om den senare, puss.

Bora Bora

Ah vad jag vill ut och resa och upptäcka nya ställen! Bora Bora står högt på listan med ställen jag vill besöka just nu, men även Maldiverna och Bahamas. Hade dessutom inte haft något emot att åka tillbaka till Mauritius där vi var 2010. Känns som det är dags för ett återbesök, hehe. Tur att vi åker till Barcelona om en månad. Inte riktigt lika exotiskt kanske, men bra blandning av sol, bad och shopping. 

Hilarious

 

Gårdagens gotte

Igår lyckades jag hålla mig borta från godis och kakor, men självklart kom sötsuget efter middagen på kvällen. Jag tog en Swebar (inte 100% nyttig, men bättre än ett marabou i alla fall) och slängde in den i micron, och voila! Lite hallon till det och jag hade mig en halvnyttig (i alla fall proteinladdad) efterrätt att smaska på.

Trött

Denna onsdag har flutit på ganska bra. Stack till jobbet som vanligt och såg fram emot min efterlängtade massage, som dock blev inställd... (Varje onsdag har vi möjligheten att boka upp oss på 30 minuters massage för 50 kr, lyx!) Trots detta gick jobbtimmarna ganska snabbt och vid fyra stack jag till Breeze. Gick en powerwalk på 5 km och därefter blev det en timmes TRX. Nu är jag hemma, har käkat en massa köttfärssås och tar det luuugnt. Det ska jag fortsätta göra hela kvällen. Puss!

Amanda och Leo köttade Jacobs Ladder.

Sol och värme, tack

Lite blandade gamla bilder. Solen börjar smyga sig fram mer och mer om dagarna nu, men värmen får gärna höjas en aning. Jag behöver sol och värme. Allt blir så mycket lättare och alla är så mycket gladare! Lite ångest över att gå runt i bikini kan jag dock inte komma undan... Måste inse att jag knte längre kan stoppa i mig vad som helsh utan att gå upp i vikt. När ska jag lära mig att inte kränga godsaker varje dag? *suck*

The Impossible

Igår kväll kom Amanda och Marielle hem till mig för lite mys, gottis och film. Vi såg The Impossible. En film jag verkligen kan rekommendera! En sann historia om en familjs överlevnad under tsunamin i Thailand 2004. Tänk att det snart har gått 10 år förresten, sjukt. Hur som helst, se den.

Tisdag

Tog mig till Friskis efter jobbet idag igen. Sprang 5 km och powerwalkade 5 km. Orkade inte med intervaller, men får kanske köra det på fredag istället. Invigde i alla fall mina nya Nikes. De ska dock bli mina uteskor, men tänkte att jag kunde testa de inomhus en gång först. Vet inte riktigt när jag ska våga ta steget att börja springa utomhus, hehe... Känns dock som att det börjar bli dags. Nu är tjejerna här och myser. Ha en fin tisdagskväll allihopa!

Äntligen

Efter att inte ha sprungit på en hel vecka (omg) pga förkylning och hosta osv, tog jag mig till Friskis efter jobbet. Jag är dock ganska trött på att bara springa långt så jag körde ett lite annorlunda upplägg idag. Började med att springa 5 km vanligt och därefter körde jag intervaller i 5 km. Powerwalkade 500 meter och sprang 500 meter i min maxhastighet. Ville dö varje gång jag kört löpdelen men efter att ha fått ner pulsen på powerwalksdelen var jag redo igen. Kom nästan upp i maxpuls dessutom. Tror att max är 200 slag i minuten när man är 20 år och jag kom upp i 190/195 ungefär. Slutsats: nöjd! (och trött). Nu blir det MAT!

Uppdatering: Som en klok läsare kommenterade är det inte åldern som avgör vad ens maxpuls är, utan hur pass vältränad man är. Jag kollade på ett diagram som satt på löpbandet på Friskis där de använt metoden 220 minus ålder, dvs 220-20=200. Precis som läsaren kommenterade behöver detta alltså inte stämma, utan är mer en "ungefärlig uträkning". Rätt ska va rätt, så jag tackar för informationen! Dock kvarstår det faktum att jag ändå var nöjd med min prestation och att jag fick upp pulsen så högt som jag fick, vare sig om det är min maxpuls eller inte.

Freitag

God fredag. Just nu befinner jag mig hemma i min säng på lunchen. Det var inte helt smart av mig att lägga mig ner då jag alltid blir lika trött. Snart måste jag dock lyfta på rumpan för att köra tillbaka. Efter jobbet ska jag i alla fall försöka springa, men kanske bara 5 km (om ens det). Har fortfarande hosta och så, men har bara sprungit en gång denna veckan så det känns som att jag måste. Visst, att vara frisk borde dock prioriteras egentligen, men ja... Hur som helst, ha en fin fredag!

MalmöMässan

Dagen spenderas på MalmöMässan med jobbet. I eftermiddag hade jag tänkt springa, men min förkylning och hosta har blivit värre så får se hur det blir med det. Ikväll är det dock handboll som gäller. Puss!

To Die For

Fick hem två bikinis från To Die For idag. Ska testa och se om det är något för mig eller om de ser ut för mycket som underkläder.. Ni kan även skymta min nya fina väska i bakgrunden. Annars då? Är hemma om och äter nu innan jag ska tillbaka på jobbet för materialmöte.

Trött

Igår var jag pigg som en lärka, och idag är jag... trött. Hade svårt för att somna och drömde mardrömmar i natt, så det är väl därför. Hoppas på att jag blir lite piggare senare idag när jobbdagen börjar närma sig sitt slut. Brukar bli så! Dock har jag fått ont i min lilla hals. Eller ja, har haft hosta hela förra och denna veckan men har ändå sprungit och haft mig, så nu får jag väl sota för det... Efter jobbet blir det ett (lugnt) pass på Breeze och ikväll ska jag mysa med Stina och lilla Doris. Ha en bra dag, puss!

Glad tjej

Är ovanligt glad och upprymd idag av någon anledning, härligt! Nu ska benen få springa en stund och sen ska jag hem och äta. Därefter är kvällens projekt att städa och organisera min garderob. Hej evighetsprojekt!

Hundvalp

Herregud vad sugen jag blir på att skaffa en liten vovve nu! Har sedan länge haft ögonen på en Samojed, men tyckt att de blir lite för stora. Nu har jag dock hittat en hundras som inte blir fullt så stor men ser ungefär likadan ut. Och jag SMÄLTER! Har redan börjat titta på uppfödare och planerade valpkullar och hela köret, haha. Får nog lugna ner mig lite nu... Vet inte riktigt om det är läge att skaffa en egen just nu,men jag är fruktansvärt sugen. Och Fadji kan behöva en liten kompis, hehe.

Lördag

God eftermiddag mina vänner. Dagen började med en god bagel-frukost på stan med Emil och André. Därefter var vi duktiga och stack till gymmet, där vi fortfarande befinner oss. Gick en powerwalk på 5 km och körde ett rump/benpass. Ska snart sticka hem och chilla innan jag börjar göra mig i ordning inför kvällens festligheter. Puss!

Lite fredagsfint

JAG DÖR

Höll på och skulle ändra lite med designen och vad händer om inte det värsta!! Allt återställdes och det såg förjävligt ut!! FAN. Dessutom var det ett bra tag sedan jag fixade och donade med designen så jag kommer inte ihåg någonting... Har börjat försöka fixa lite nu i alla fall men ni får ha tålamod med att det kanske ser lite konstigt ut ett tag.
Uppdatering: Nu har jag dessutom gått igenom alla mina ca 500 inlägg och lagt de i rätt kategorier. Så nu ska det vara lite lättare att hitta inlägg om det (mot förmodan) skulle vara något speciellt ni vill läsa.

News

Min fina lilla mobilväska/plånbok från Michael Kors och två nya nagellack från Nelly.Träningskläder från H&M, tunn dunjacka från Lindex, vita och svarta jeans (mitt fjärde eller femte par, hehe) från Dr Denim och träningsstrumpor från Kari Traa.

Pyjamasshorts- och linne.

Nya heels från Nelly.

Och sist men inte minst - jacka från Barbour.

Så ja, det var vad som fanns i de tre paketen jag hämtade idag, plus det jag handlade på H&M och Lindex. Imorgon får jag min nya fina väska, hihi!

Apr. 04, 2013

Torsdag idag vilket innebär att det snart är helg igen, SKÖNT! Den kommer säkert gå svinsnabbt dock, eftersom förra helgen var så pass lång... Hur som helst, det blev vilodag från träningen idag. Istället stack jag ner till stan för att hämta ut tre paket. Råkade även få hem mig lite från Lindex och H&M. Nu ligger jag mätt och trett i sängen och kollar serier. Kanske sticker till Skivarp och Emme senare, annars lär jag nog ligga här hela kvällen. 

Kvällsmys

Mys framför Smallville med lite jordgubbar och vindruvor. Man försöker ju vara lite nyttig va... Har klarat två dagar än så länge, haha grattis!

Ooops

Det blev visst inte bara en jacka eller en ny väska, utan en jacka OCH en ny väska + mobilväska/plånbok, hehe ooops. Nej men jackan har jag i svart sedan tidigare och väskan har jag kollat på ett tag. Enkel, stilren och rymlig.  

Plötsligt händer det

Igår väntade ett kuvert på mig när jag kom hem. I det låg 2000 kr som jag vunnit efter att ha hamnat på förstaplats i YIFs lotteri - ett lotteri jag knappt visste att jag var med i, hehe. Det gjorde ju en tråkig tisdag lite bättre. Nu funderar jag på vad jag ska unna mig för pengarna. Kanske en ny väska, eller ännu en jacka. Vi får se :):):)

Söndagen/Påskdagen

Söndagen spenderades med dessa två bakfulla grabbar, dvs inget jätteroligt sällskap... Medan de sov roade jag mig med "Here Comes Honey Boo Boo" och masssssa gottis.