Långhelg

Bara halva långhelgen har gått och det är lördag, känns bra. Sen jag sist skrev har jag hunnit träna, vara på handboll, mysa med Emil, ätit på Marinan, kollat på film hemma hos Herman, käkat flera kg (känns det som) godis, tränat lite till och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Emil och grabbarna vill ut men jag är inte speciellt sugen så jag får se hur jag gör. Kanske blir en lugn kväll med endast mig själv som sällskap, hehe. Ha en bra lördag, puss!

Soligt

God dagens! Solen skiner och det är väl egentligen en allmänt bra dag. "Fredag" imorgon och sedan väntar en långhelg som är hemskt välkommen. Humöret är dock inte på topp idag trots att det borde vara det. Huvudvärk och lite ångest som tränger sig på... Det är en sån dag då jag bara vill köra hem, lägga mig i sängen, kolla på serier och käka godis (har dock redan ätit en liten påse idag). Tanken är att jag ska springa efter jobbet men om panodilen inte hjälper kommer det nog inte gå... Den som lever får se helt enkelt.

26 mars

Sliten tjej efter "träningen" idag, hej! Eller ja, träning och träning... Det blev en PW på 8 km och sen slog hungern till så istället för att köra ett benpass som jag tänkt körde jag hem och åt, haha.

Jag lever

Hej hopp. Har visst blivit en liten paus här på bloggen, vilket har berott på att jag inte gjort något värt att blogga om, hehe. Jobbar och tränar som vanligt och det känns inte så kul att visa en bild på löpbandet varje gång jag sprungit (sprang dock milen på 55 min idag, nytt rekord = nöjd tjej). Här är i alla fall mina två senaste köp som jag klickat hem. Jacka från Jofama by Kenza och klänning från Odd Molly.

Helt död

Herregud, jag är helt död!! Sprang 1,5 mil vilket innebär värk i höfter, knä och fötter. Men nöjd är jag! Just nu samlar jag kraft för att orka gå ner och äta kvällsmat, och sen ska jag bara ligga i sängen och kolla serier hela kvällen. Lär väl däcka ganska tidigt också, så god natt. Puss

Pizzanight

I lördags kväll var jag, Emil, André och Gustav hemma hos den sistnämnde och gjorde egna pizzor. Kan ni gissa vilken pizza som är min och vilken som är Gustavs? Svårt, hehe... Alldeles för mätta blev vi allihopa i alla fall. Sen kollade vi på UMF (Ultra Music Festival) live på youtube halva natten. Igår hände inte mycket. Vi utförde några ärenden och på kvällen lagade vi tacos och myste. Dessutom hade jag och Emil fyra månader tillsammans.

Lördagsgym

Två bilder från gymmet tidigare idag. Körde ett överkroppspass med Amanda och gick en liten PW bara. Sen chillade jag och väntade på Emil och André som vanligt.

Saknar

1 år sen

Bilderna är tagna för nästan exakt ett år sedan och föreställer Marielle och Olivia. Lite passande eftersom de nyss kommit hem efter 3 månader i Asien. Har hunnit träffa Malle än så länge, och det kändes lite sjukt, men kul som tusan. Nu är det bara älskade Mirremus som saknas innan alla är samlade igen. Kom hem :(
 

En liten fredagslista bara

När vaknade du i morse?
6.50 och gick upp 10 min senare för att köra hem om innan jobbet (sov i Skivarp).

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Minns inte riktigt, men något i stil med att jag var svintrött och ville stanna kvar i sängen med mitt hjärta istället för att köra och jobba.

 

Har du ringt någon i morse, vem och vad sa ni?
Nej, inte än.

 

Vilket humör är du på?
Bästa, det är ju trots allt fredag!

 

Har du ont någonstans?
Lite träningsvärk i lår och rumpa, men ingen annanstans för tillfället.

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Jag har precis tryckt i mig frukost här på jobbet så inget just nu, men annars brukar mitt godissug vara ständigt återkommande.

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Sushi till mig och tjejerna i onsdags.

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Idag? Det måste väl ha varit facebook, dock på mobilen = en app, hehe.

 

Vad ska du göra ikväll?
Äta något gott, passa vovven och pussa på min kille tror jag.

 

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Lyssnar ju på radio här på jobbet och då är det svårt att kontrollera låtval, men i eftermiddag när jag ska springa lär det väl bli ”Clarity” som jag för tillfället blir hemskt glad och taggad av.

 

Vad tycker du om din blogg?
Haha, vilken fråga. Vet inte riktigt vad jag ska svara. Har den mest för att skriva av mig lite och för att det är kul att kunna kolla tillbaka på vad man gjort.

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Exakt samma sak som just nu, jobbade, och inväntade en efterlängtad helg.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Nja, det tror jag inte. Kanske av någon av päronen när jag kommit hem och varit duktig och sprungit, haha.

 

När fotade något senast, och vad?
Har ju verkligen blivit SÄMST på att fota nuförtiden. Kameran satt typ fastklistrad i min hand för något år sedan men nu kan jag inte ens minnas sist jag fotade med den. Senaste mobilbilden var när jag fotade mina Yolliboxar dock.

 

Har du gjort av med pengar idag, på vad?
Nej, inte än, om man inte räknar bensin men den betalar jag ju inte under tiden jag kör.

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Undersidan av mitt skrivbord på jobbet, typ?

 

Vad har du på dig idag?
Svarta jeans och en långärmad randig tröja, fashionnnnnn…

En = tre

Skulle köra och köpa en ny Yollibox, men det råkade bli tre, hehe. (Och en av de nya B&J-smakerna)

Träning och frossa

Ny vecka som startade på bästa sätt då jag krigade mig igenom milen. Inte lika snabbt som sist men under timmen i alla fall! Nu har jag precis tryckt i mig en halv Yollibox. Är mätt som fan, har ont i magen och mår illa (tål inte mjölk). Bra där Vendela! Men gott var det och eftersom den är slut måste jag köra och köpa ny imorgon eller något, haha. Liiite nyttigare än glass i alla fall, och SÅ mycket godare.

Handbollssöndag x 2

Söndag och helgen är snart slut. Eftermiddagen spenderas i ÖP-hallen då både A-laget och B-laget spelar match. Och ikväll blir det nog bara film och mys.

Vovvar

Vaknade i Tomelilla, åt frukost och körde sen in till Ystad. Passade Shilow en stund och sen kom Stina med lilla Doris. Fadjis huvud är större än hela henne, haha. Mycket hundar idag helt enkelt :)

Fredag

Och så var det fredag igen. Man börjar ju bli van, hehe. Hittade dessa på Ica idag! För flera år sedan när vi var i Österrike köpte jag och Malle något liknande och när vi inte hittade dem när vi kom hem gjorde vi egna av Kinderägg och vit choklad, haha. Nu väntar jag bara på att Malle kommer hem på måndag (!!!) innan jag smakar.

Lexington

Lite detaljer från min fina vårjacka som jag fick hem igår. Klickade dock hem en xs också för att se om den passar bättre, då jag tyckte denna var liiite stor.

Blankt

I väntan på något annat att blogga om...

Spring

Det blev denna jacka från Lexington istället. Har kikat på den ganska länge, men den har varit slut i min storlek. Igår hittade jag den dock på TinTin Style och klickade hem den direkt. Hoppas nu bara att storleken stämmer.

Hundvakt

Efter jobbet sprang jag 7 km och hämtade därefter upp Shilow som jag passar ikväll. Hela kvällen har jag, Shille, mamma och Fadji myst framför TVn och bara chillat. Snart blir hon hämtad och då ska jag gå och lägga mig. Har varit fruktansvärt trött på jobbet både igår och idag...

Sugen

Det rycker lite i shoppingfingrarna, trots att jag sagt att jag inte skulle handla något på ett tag... MEN, en fin vårjacka är ju faktiskt något som jag kommer behöva. En som dessutom inte är svart. Vi får se om det blir en beställning eller inte, hehe...

Fika i vårsolen

Lördag

God eftermiddag denna inte längre soliga lördag. Jag är nyss hemkommen från gymmet. Idag tog jag min Breezespegeloskuld. I princip alla som tränar på Breeze tar bilder i just denna spegel varje gång de tränat och jag kände mig lite tvungen att testa på det själv, höhö. Nej men jag var klar och var tvungen att fördriva tiden tills grabbarna biffat färdigt. Nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll blir det middag hos Herman med Emil och Majlinda, myzzz.

Nytt från Odd Molly

Nike

Här är mina nya skor som jag själv "designade" och beställde från Nike's hemsida. Det tog ungefär 3 veckor att få dem levererade och allt blev som jag ville. Det enda är att jag som sagt fick ont i foten i torsdags, men jag får testa de några gånger till innan jag uttalar mig.

(Lite kass mobilbild som inte riktigt visar hur snygga de egentligen är, hehe)

Hej fredag

Fredag idag, hela dagen, hehe. Och 1 mars dessutom!! Sitter på jobbet nu och längtar lite till lunchen. Sen är det bara några timmars jobb kvar i eftermiddag innan jag tar helg. Efter jobbet ska jag trotsa min förkylning och se hur långt jag pallar springa. Fick dock ont i foten igår när jag gick en PW med mina nya Nike-skor (visar senare). Hur som helst, ikväll blir det handboll och mys. Imorgon får vi se vad som händer på dagen (förmodligen Breeze med Emme) och på kvällen blir det middag hos Herman. Ha en fin fredag, PUSS!