Torsdag

Mina killar
Fadji snodde Emils plats så vi fick dela, hehe...
Köpte presenter till Maya och bebisen.
Bebismys

Paris part 5

Dag 4

Fadji 11 år

Tiden går ju faktiskt FÖR fort ibland. Visst känns det som att han alltid funnits med oss, inte "bara" 11 år, men nu vill jag bara stanna tiden så att han kan leva förevigt. Älskade Fadji, GRATTIS.
 

Paris part 4

Dag 3Sol i parken vid Louvren. 
Glass från Paris bästa glasställe Amorino. 
Sacré Cœur.
 Fina Majsen.
Middag i mysiga området Montmartre.

Bra måndag

Det var en bra måndag igår. Tiden på jobbet gick fort, sen tog jag mig till Slingan och sprang. 
Köpte med mig en god sallad hem från KiCa Salads & Smoothies. 
Sen kom Marion och Marielle och vi käkade svenska gubbar och annat gott.

Paris part 3

Dag 2 del 2...Vi åt varsin pizza med mycket ost på.
Och sent på kvällen gick vi till Louvren. Det var någon speciell kväll där de flesta museum hade öppet sent på natten. 
Vi såg Mona Lisa som vet betydligt mindre än vad man kanske väntat sig.

FYI

Första gången jag varit gammal nog för att "göra min röst hörd". Kan man så ska man!

Paris part 2

Dag 2 del 1. Många bilder den dagen, hehe...
 En liten sightseeing-tur till fots med privat guide som tog oss till Notre Dame, Eiffeltornet, Triumfbågen, Champs-Élysées mm.
 Införskaffade mig en väska på Louis Vuitton.Köpte goda macroner till mamma på Ladurée.Troligtvis Abercrombie & Fitch's sjukaste entré...Place des Arts.

Paris part 1

Dag 1 i Paris. 
Första köpet skedde på Kastrup. Ett mobilskal från Marc by Marc Jacobs som matchar min sjal.Hotellets mysiga lilla innergård.Vi var inte speciellt hungriga så vi köpte med oss jordgubbar, körsbär och choklad och satte oss på ett torg.

Fredag

Igår efter jobbet stack jag hem om till huset för att sola och mysa med Fadji en stund. Därefter körde jag ett kort pass på gymmet innan vi åkte upp till Hampus och grillade. 

Glass 2.0

Igår GICK jag och Emil ut till jakten och tillbaka. Därför tyckte vi att vi förtjänade varsin glass. Ännu en fin kväll, och idag är det FREDAG!

Slingan

För första gången på ett väldigt bra tag blev den 5an i Slingan, och det var faktiskt inte lika jobbigt som jag förväntat mig. 

Onsdag

En fin kväll hemma i huset. 

Jakten

Mjukglass med mamma och pappa på Jakten. 

Min finaste

Alltså hur fin kille? När man kommer hem till lilla Ystad efter en sjukt bra resa i Paris och man möter det här... Kan ju inte bli annat än glad. Tack älskling! 

Hemma

God kväll! Vi är hemkomna och det kommer att dyka upp bilder här inom kort. Har haft en helt underbar resa och vill bara åka dit igen. Tack bästa Majsen för våra fina dagar i Paris ♡

Vi kommer bråka ibland, jag och barnen

Hittat här.
 

Happy

Igår tog Majsen körkort och just nu är vi på väg till flygplatsen och Paris. Glada tjejer! 

Snart

Imorgon är det äntligen dags att åka till Paris med Majlinda. Ska bli så himla kul och mysigt! Mindre kul blir det att vara borta från mitt hjärta i 5 dagar, men det ska vi nog överleva. 

Så himla fint!

Breeze

I söndags var det nyöppning på Breeze eftersom de renoverat klart och öppnat upp övervåningen. Pga väldigt mycket folk blev det lite mindre träning och lite mer snack. Trevligt det med! 

Lördag

I lördags efter jag tränat mötte jag upp Stina och Amanda för en fika på Snuggles. Därefter körde jag in till Malmö för att hämta upp Emil på hans jobb, och så åkte vi till Emporia och käkade. När vi kom tillbaka till Ystad gick vi en runda och kollade på bilarna (Cruising) och sen bunkrade vi upp med gotte framför Eurovision tillsammans med André, Kristoffer och Hanna. 

Sponsorupptakt på YSB

Minibanana

YIF

Bilder från senaste matchen i Helsingborg som slutade med vinst. Nu håller jag tummarna för att det går lika bra ikväll! 

En bättre dag på jobbet

GodisFadji

Så här såg det ut när jag och Fadji var och hälsade på Majlinda på jobbet igår. Han var nog lite sugen på godis, haha!

Majlinda 21

Igår fyllde min fantastiska vän 21 år, och vi firade henne med middag och fest i Hermans lägenhet. Idag har man varit lite segare är vanligt, med all rätt. Nu ligger jag och Emil utslagna i soffan hemma i huset och passar Fadji.

Äntligen sol!

Igår fick vi äntligen njuta av lite sol efter många dagar inomhus på jobbet. Idag är det dock molnigt, så klart...