Sol

Bilder från gårdagen som bjöd på mys i solen med Fadji och mamma. Precis så här hade jag velat spendera denna dagen också, men istället har vi inventering på jobb. Snart helg...

Tjejmys i Abbekås

Brunch hos Amanda

Lördag morgon

En nyvaken Vendela kl 8 i morse. 45 minuter senare var jag på Breeze och redo för ett TRX-pass. Nu ska jag cykla hem och duscha sen blir det brunch hos Amanda.

Fredagsfys/mys

Efter fredagsfys kommer fredagsmys. Trevlig helg på er! 

Mässingleverans

För några dagar sedan fick jag hem ett efterlängtat paket innehållande min Tom Dixon-lampa (tack farmor!), och några ljusstakar i mässing. Nu ska jag bara få upp den över matbordet. 

Jobb

Jobb jobb jobb. Sen blir det träning och därefter mys med grabben innan han lämnar mig för en weekend i London med grabbarna. 

Mmmmm

Kvarg och funlight men massor av goda jordgubbar och blåbär. 

Mästerkock

Dagens träning blev en mils löpning/PW. Svettig och glad lämnade jag Breeze och nu ligger jag och kollar på Sveriges Mästerkock efter en mästermåltid made by Vendela. 

Tisdag

Gårdagens lunch på litemer. På kvällen blev det även trerättersmiddag på Saltan. Slutsats för dagen: mätt. 

Fint i måndags

Monday

För tillfället har jag inte mycket kul att visa upp här i bloggen, så det får bli en bild från bilen påväg upp till Halmstad i lördags och en på bästa Fadde.

Vårfint

20/3

Det blev vinst för YIF igår, med 12 bollar, och så var kvällen räddad, hehe. Sen gick jag och Emil hem och mös i soffan framför Efterlyst. Idag känns förkylningen lite bättre, men är inte helt borta. Vet inte om jag vågar träna idag eller om jag ska låta det gå veckan ut och köra på som vanligt på måndag igen. Får fundera på det... Helgen ser ut att bli lugn. Någon kväll blir det nog mys med tjejerna och på lördag åker jag med mamma och pappa upp till Halmstad för att heja på YIF.

Rödvin och ljusblått

Nej, jag dricker inte rödvin men mina naglar ser ut som det. En fin omgång gellack av bästa Majsen och nu ska mina naglar bli långa och starka, yes yes! Jobb just nu och ikväll blir det handboll, heja heja!!

Dagens happeningLördagsfrukost

PW i solnedgången

Det blev en härlig PW med Majlinda i eftermiddags. Och lite trams så klart. 

Norra Promenaden

Efter en god laxwallenbergare (+ en bit kladdkaka, oops...) på Norra Promenaden med farmor gick jag och Herman bort och hälsade på farfar. I morse vaknade jag upp med halsont så i eftermiddag ska jag bara ut och gå en runda för att njuta av det fina vädret och få lite frisk luft. Tydligen ska det bli kallare i helgen så man får ju passa på!

Lördag hos Majsen

Det blev en romantisk middag för två för mig och Majlinda i lördagskväll. Lagom till Melodifestivalen kom även Linn och resten av kvällen bestod av mys och gottis. 

Tur att det är fredag

Torsdag

Det bästa med denna tråkiga torsdag - att få svettas på gymmet. OCH att det är fredag imorgon. Tummen upp! Nu ska jag hoppa in i duschen och fortsätta kvällen framför Suits. 

Helgen

Måndag igen, och helgen har varit bra. I fredags var jag och Emil bara hemma och kollade Let's Dance. I lördags tränade vi och på kvällen mös jag med Marion och Majlinda. Och igår blev det träning igen, följt av handboll på webben och tacos + film på kvällen. 

God sallad och goda vänner i lördags.