Fint!!!

 

99 problems

Varför blir man så torr på vintern? Det känns ju hemskt onödigt!!! Ser ni den lilla torra skinnbiten på näsan? Störigt liksom. #ilandsproblem

Mirremus

Denna tjej är äntligen hemma igen efter 3,5 månader på resande fot. Nu är vår lilla trio äntligen hel igen ♡ Och ikväll blir första gången vi festar tillsammans på läääääänge. KUL!

Flitiga tjejer, eller?

 

Julklapp

Min första julklapp som inköpare, hehe.

Troslös

Denna överraskningen väntade på mig när jag kom hem på lunchen i onsdags. Man vill ju bara veta VEM och VARFÖR? Hahaha
 

Hundbossen

Ola med Mio och Fadji på kontoret förra veckan. Imorgon jobbar jag min sista dag för detta år (förutom inventeringen den 27e......) och sen går jag på "jullov". Julafton, min 20årsdag+fest, nyår, Teneriffa och förhoppningsvis en massa annat skoj står på agendan och det ser jag fram emot.

Min finaste

/mvh hundbloggen (hehe)

Hehe

Gustav undrade vem han skulle sitta bredvid på min fest och här är svaret han fick på snapchat, hehe.
 
 

Majsen med grisen

Man vs katt

Alla som känner mig vet förmodligen att jag inte gillar katter, men detta var för roligt för att inte delas. Denna sidan är det som lägger upp dessa bilder. Förstår inte hur någon orkar, haha... Nu är ju detta inget för mig för jag har ju min egna hunk, hehe.
 

Träning med Majsen

Jag och Majsen på gymmet igår, haha. Hanna tyckte att vi såg ut som tvillingar när vi stod och körde vår övning.

Fredag

Fredag, IGEN! Hur sjukt? Det var ju typ igår man låg i soffan och gnällde över att det var måndag igen... I natt tog det lång tid innan jag kunde somna. Sov nämligen själv i lägenheten och hade besök av stormen Sven. Mina fönster sviktade och det kändes som att de skulle krossas vilken sekund som helst. De höll dock, och jag överlevde. Helgen blir nog lugn. Träning i eftermiddag och sen Idol-finalen ikväll. Imorgon blir det förmodligen också träning och sen har jag lite saker jag måste fixa som jag har skjutit upp. Ha en fin helg! Puss 

Bästa Fadde

Helgen

Två bilder från helgen. Det blev en lugn sådan. I fredags var vi hemma hos Gustav och käkade tacos och kollade idol. I lördags tränade vi på morgonen, städade lägenheten och kollade bio på kvällen. Och i söndags var vi först på Ikea, sen på första adventsmys hemma hos mamma och pappa. Har fått upp en liten minigran i lägenheten också. Dock har den fått lite mer pynt nu än vad den har på bilden, haha.