Wishes

När vi ändå är igång och snackar inredning kan jag passa på att önska mig dessa från Svenskt Tenn. Synd bara att de är dyra, och att jag precis fyllt år! Nej men nästa jul, hej...
 

Tom Dixon

Ahh ge mig lampan!! Kan inte bestämma mig om jag vill ha koppar eller mässing dock...

Helgen

Några mysiga bilder från helgen med Shilow. Och det är väl lite så här min blogg hade sett ut om jag hade haft en egen liten hund nu, eller om jag fortfarande hade bott hemma med Fadde. Ah, min älskade Fadji, saknar honom varje dag. Till och med ikväll trots att det bara är några timmar sen jag träffade honom...

God natt från mig och Shilow

Shillemys

Mys

Var hemma om i huset och åt efter träningen. Passade på att mysa lite med min favoritkille också. Från imorgon bitti till söndag är jag även hundvakt till Shilow, blir spännande men ska nog gå bra! Puss och god natt. 

Nomnomnom

Lite gotte efter en god omelett med pulled pork. 

21/1

Hej hej hallå! Igår var jag trött som tusan, som vanligt en måndag. Men på eftermiddagen drog jag och majsan till Breeze och körde ett cirkelpass med tabataintervaller, och energin var tillbaka. Ikväll blir det träning igen och sen mys med tjejerna hos moi. Puss

Söndagggg

Söndag igen, suck... Lyckades bara få en "bra" bild från gårkvällen hos Philip. Det var en sjukt lyckad kväll i alla fall, där alla hade så kul att vi stannade och dansade istället för att dra ut. Idag har jag och Emil varit duktiga och städat lägenheten och ikväll har vi käkat tacos med André och Koffe. Jobb imorgon, HEJJA!

På väg hem till mig

Har länge varit sugen på en poster från Ehrenståhle & Wågnert, men just den jag velat ha (Guide to Manhattan) har varit slutsåld. Det är den fortfarande och jag bestämde mig därför för att beställa hem en Guide to San Fracisco istället. Det blir nog bra det med, men bäst tror jag att det blir om jag klickar hem en till om ett tag (antingen Manhattan om den kommer in igen, eller Paris). 

Tom Dixon Copper Shade

Ett litet habegär just nu... Lampan är så himla fin, men jag vet inte om den passar i mitt kök. Fast egentligen är det nog bara jag som måste skärpa mig och inse att man faktiskt kan blanda silver med koppar och guld. 

Äntligen fredag

Hej hej fredag! Första hela jobbveckan sen innan jul, och det är väl som vanligt, i början av veckan känns den superlång men i slutet vet man knappt var tiden tagit vägen. Skönt i alla fall! Efter jobbet har jag några ärenden innan det blir träning och därefter en lugn kväll med handboll på tv. Imorgon väntar 25årsfest för Philip, kul!

Projekt 23:30

Såhär ser det ut i min hall just nu. Vet inte varför jag alltid ska starta projekt när klockan börjar närma sig midnatt men det är då jag har som mest energi till sånt. Håller i alla fall på att fota kläder som jag ska försöka få sålt. Mest sånt som jag köpt på mig men aldrig använt, och det är typ 30 plagg än så länge. Måste skärpa mig! Märker dock att jag börjat prioritera bort en hel del kläder då jag tänker att jag hellre lägger de pengarna på inredning till lägenheten.
  

Chillar på jobbet

ATM

Handboll hemma hos föräldrarna. Och Fadji nöjer sig bara med det bästa, med all rätt. Hade han fått bestämma skulle han blivit kliad 24/7. Jag känner mig lika hårig som honom efter att ha kliat honom en halvtimme och fått hår i hela huvudet, haha.
 

Snö och grillning

Ett tu tre så kom det en hel drös snö i måndags eftermiddag. Blev sjukt chockad när jag steg utanför dörren. På kvällen hjälpte jag mamma grilla, utrustad med pannlampa och allt!

Teneriffa

Några bilder från dagarna vi var på Teneriffa. Det var SÅ skönt att komma bort lite, även om det bara var 4-5 dagar. Lite brunbränd hy och man känner sig verkligen mycket fräschare. Synd bara att färgen försvinner efter 2 dagar haha! Nu känner jag mersmak och vill resa resa resa! Nästa "resa" blir upp till Stockholm med tjejerna för att hälsa på Felicia, sen kanske Tallin i april, förhoppningsvis London till påsk och Grekland i sommar. Haha, inget är bestämt men man kan ju drömma sig bort lite nu när det börjat bli minusgrader och allt...

Dagen efter

Dagen efter nyår var dessvärre inte lika rolig... Men med lite besök från bästa Fadji tog vi oss igenom städningen ganska smärtfritt ändå. 

Nyår

På nyår slängde vi ihop ett gäng och firade in det nya året tillsammans på Rondo. Det var klydd med att få maten varm, därav bilden på mig, Linn och skorporna. Ett tag funderade vi starkt på att skita i maten och bara käka skorpor haha. 

Min 20årsfest

Den 25e december var det min tur att kliva ur tonåren och kliva in i den vuxna världen. Haha, skämt åsido, men jag fyllde i alla fall 20 hela år. Detta firade jag med mina vänner på litemer, vilket var så himla skönt då man i princip slapp fixa något själv.

Julklappsspelet hos farmor 22/12

Julafton

FINT (igen)

Har fått dille på kärlekslåtar just nu. De är ju så fina! 

Första festen i lägenheten 21/12

Helgen innan julafton ägde första festen i lägenheten rum. Det var med tjejerna, och det var b r a. Efteråt drog vi till Öja och dansade. 

Pepparkaksbak hos farmor 14/12

2014 - bättring

Hej hopp och gott nytt år så här i efterhand. Eftersom Majje klagar på att jag inte bloggar så får jag försöka bättra mig. Pga detta kommer de närmsta dagarna bestå av lite inlägg där jag ska försöka komma ikapp. Lite julbilder osv. Sen kör vi på som vanligt. Fast bättre då. Puss