1 vecka kvar

Onsdag idag, lilllördag, snart helg, och framförallt en vecka kvar tills jag och Emil får tillträde till huset! Det har ju hela tiden känts så himla långt bort, i och med att vi skrev på papperna i februari, men nu är det alltså snart dags att sätta igång. Är förväntansfull och längtar efter att börja renoveringen, samtidigt som jag är lite rädd för att vi inte ska ha mycket till liv de kommande 6 månaderna, hehe. Hur som helst, nu börjar vår resa och ni får gärna hänga med! Jag ska försöka vara duktig och dokumentera med jämna mellanrum från och med nästa onsdag. Tills dess får ni nöja er med lite inspirationsbilder från min Pinterest.
 

Amandas babyshower

I söndags var det dags att överraska Amanda med en babyshower. Så himla lyckad och så glad hon blev! Jag agerade lite fotograf under dagen så här kommer en bildbomb...
Hon började med att öppna presenter, och Agnes ville gärna hjälpa till. För att inte allt skulle handla om den nya bebisen hade vi köpt en present till Agnes också. Hon fick en Bamse-boll och Bamse-gosedjur eftersom hon är inne i en Bamseperiod just nu.
Amandas ansiktsuttryck när hon öppnade vår present. Vi köpte ett set från Livly, och det var precis vad hon hade önskat sig som tur var!
 
Vi hade alla med oss bilder på oss själva när vi var bebisar, för att Amanda senare skulle gissa vem som var vem.
Sen åt vi goda pajer som vissa av tjejerna lagat!
Och tårtor och biskvier! Vi hade verkligen tur med vädret och satt ute flera timmar och bara snackade.
Vi fick alla gissa omkretsen på Amandas mage, genom att klippa en bit rep. Den som kom närmst var Hanna, som vann en frukost med Amanda på Ystad Saltsjöbad.
Hur fin är inte Amanda?! ❤️
Agnes mumsade på biskvier och bjöd på sin farmor.
En underbar dag, och nu önskar jag Amanda med familj lycka till med nya bebben. Längtar efter att få veta om det blir en liten pojke eller flicka ❤️

Ny matta = nytt vardagsrum

Förra veckan fick jag ett ryck och beställde en ny matta till vardagsrummet. Gillade inte alls den gamla, men man blir ju hemmablind så därför har den bara legat där. 

Så här såg det i alla fall ut före:
Och så här blev resultatet: 
Passade på att ta lite andra bilder på vardagsrummet när där var fint och städat i samband med att lägenheten fotograferades och filmades inför kommande försäljning. 

Kylie cosmetics

Henry 1 år

Min älskade lilla buse kom till världen för exakt ett år sedan. Två månader senare hämtade jag hem honom från Västerås och vilket bra år det varit sedan dess. Grattis Henry på din första födelsedag! ❤️ 

Majlinda 23

Min absolut bästa vän fyller 23. Grattis igen älskade Majsen!