Playdate

Förra helgen fick jag och Henry sällskap av Helmer. Det var en kväll full med bus, men de leker så fint tillsammans så det är bara kul. 

Snow dog

LV Key Holder

Här är ett av mina köp i Dubai - en nyckelring från Louis Vuitton. Har varit ute efter en nyckelring länge, och slog till på denna som matchar min väska jag använder till vardags. Den må vara lite dyr, men jag kommer att använda den forever, haha. 

Fredag

Hej och varmt välkommen älskade fredag. Första veckan på jobbet efter ledigheten har i och för sig gått väldigt snabbt, men jag har åkt på en hemskt förkylning så jag vill egentligen bara ligga i soffan och tycka synd om mig själv. Och precis det ska jag göra när jag går hem om några timmar. Trevlig helg!

Melisa 3 år

Min favorit, Melisa, fyller 3 år idag - GRATTIS!

Saltan

Förmiddagen spenderades med familjen på YSB. Vi började med en snabb frukost och fin utsikt. Det var skönt att båda familjerna var samlade pga. en väldigt tråkig sak som hände i morse. Det var dock inte därför vi träffades men ändå. Annars ser jag fram emot att mina kusiner öppnar upp ett nytt gym/crossfit-box om någon månad. Har testat crossfit förut, men aldrig riktigt vågat börja på riktigt. 

Dubai snapshots

Here you go - en redig bildbomb från vår vecka i Dubai. En salig blandning helt enkelt. Nu har vardagen rullat igång igen, och jag måste erkänna att det är skönt. Tacka vet jag några veckors ledighet, när man knappt har koll på vilken dag det är, och i princip inte lagar någon mat hemma, MEN att komma tillbaka till rutinerna är något jag verkligen uppskattar.
Ska försöka visa några av mina inköp från Dubai också. Ni har ju redan sett mina skor från Valentino, men i bildbomben kan man även skymta en skolåda från Isabel Marant. Det och lite annat får ni se när jag hinner fota under dagens få ljusa timmar.

New / Valentino

Hello! Befinner mig i Dubai sedan ungefär en vecka tillbaka. Åker tyvärr hem imorgon men har haft några riktigt sköna dagar här. Längtar dock hem till min lilla vovve. Hur som helst, ska bjuda på semesterbilder, men det får bli när vi kommit hem. Tills dess tänkte jag visa mina nya fiiiiina skor!