Word

Snodd från Marion.
 
 

SÖNDAG I STHLM


 

All I want for christmas

LÖRDAG I STHLM

FREDAG I STHLM

Bildregn, hej hej!

Inte enligt planerna

Efter en jävligt bra helg i Stockholm råkade vi missa flyget hem (en bunke idioter, vi vet), hehe... Amanda och Marion lyckades dock hinna med medan vi resterande fyra får spendera natten på Arlanda. Men vad fan gör det om hundra år? YOLO, typ. Nej, nu ska vi försöka sova på våra sköna små bänkar... 07:30 går planet hem, ska bli skönt!! God natt från Majje och Vundi

SHM STHLM

Så ja, då sätter vi oss på planet som ska ta oss till Stockholm och SWEDISH HOUSE MAFIA. Ha en awesome helg för det ska vi! PUSS

Nästan frisk

Tjeeena. Har legat hemma och varit sjuk i två dagar men idag mår jag äntligen bättre och har jobbat. Därför ska jag köra och hämta upp Marion nu för ett lugnt pass på gymmet. Puss

Dagen efter

Gårdagens mongo, hehe

17/11

För-förfest och tacos i stugan, förfest hos Felicia, Öja och "efterfest" i stugan. En bra kväll med andra ord.

Mauritius

Det är galet vad mycket man gjort och upplevt egentligen. Något jag mer än gärna skulle vilja uppleva igen är Mauritius. Paradis beskriver detta land ganska bra. För nästan exakt två år sedan var vi där - jag, Jeni, mamma och pappa. Lätt en av de bästa resorna i mitt liv. Fit var man också! Det hade jag inte heller tackat nej till, hehe...

Instagram

Instagram finns nu att hitta på nätet. Vet att man har kunnat se bilder via facebook innan men vad jag vet har man inte kunnat kolla profiler tidigare. vendelahugosson heter jag på Instagram, feel free to follow, hehehehh.

Pepparkaksbak

"Tjejmiddag"

God fredag

God middag från jobbet. Det är fredag och jag är glad. Ha en bra dag, puss!

Tränaaaaaa

Jag suger lite på att blogga, jag vet. Det är ju dock inte så att jag hittar på fantastiska och spännande saker varje dag. Livet är ganska enformigt atm och består utav jobb, träning och mys med vänner/Emil. Lite fest slänger vi in då och då. Nästa gång blir Albin Myers på Öja nästa helg - ska bli k u l.

Tjejmiddag hos Ida

Flitiga

30

6 november idag. Sjukt bara det. Ännu sjukare är att det bara är 30 dagar kvar tills vi drar till London! Innan dess ska vi dessutom ha hunnit upp om till Stockholm en helg för att se Swedish House Mafia med tjejerna. Tiden kommer gå så himla fort och julen kommer va här innan vi hinner blinka. Eller ja, inte riktigt men ni förstår vad jag menar. Jag har vant mig vid att jobba heltid nu också, så därför går veckorna sjukt snabbt (helgerna ännu snabbare tyvärr...)

Lördagen

Började dagen med lite ärenden med Marion, tränade sen med Amanda på Breeze och på kvällen var vi hemma hos mig innan vi drog till Spöknatta på Tingvalla. Det blev en lyckad kväll! Nu är jag i Tomelilla och kollar film med Emil, André och Alex. Är så himla sugen på pizza att jag hade kunnat döda för en, hehe.

November

Sjukt att det redan är november! Jag har dock massor att se fram emot den kommande tiden. Festligheter med tjejerna, Swedish House Mafia i Stockholm, en weekend i London med Marion, jul, min födelsedag och nyår. Jag älskar denna tiden på året!

Breeze

Duktig tjej på gymmet igår. Vi körde ett hårt benpass så idag är det lite tuffare än vanligt att ta sig fram. Ikväll blir det Friskis med Mirremus istället.