Kina del 1

Helgen

Gårdagens fika framför en av de två USM-finaler som YIFs killar vann! Hur grymma? 
I lördags käkade jag, Majlinda, Hedda och Elin middag på Marinan, festade lite hemma hos Majlinda och dansade sen på baren som hade hiphop-kväll. Tyvärr har jag inte en enda bild från kvällen, men vi hade väldans trevligt. 

Imorgon åker jag till Kina med jobbet, så jag vet inte riktigt när nästa uppdatering kommer att ske, men jag ska försöka att vara flitig med kameran och skriva när jag har tid. 

Brunch 2.0

Dagen efter brunchen på Saltan ordnade vi tjejer en egen brunch hemma hos Majlinda. Minst lika gott, och väldigt mysigt att ha många (inte alla) tjejer samlade. 

Brunch på YSB

I påsk blev det en spontanbrunch på Saltan. Första gången för mig faktiskt, och det var gottttt. 

Bad Gastein

Blandade bilder från vår vecka i Bad Gastein. 

Flashdance

På min födelsedag i december fick jag av Amanda att vi skulle se Flashdance tillsammans. Sagt och gjort, i fredags åkte vi in till Malmö, käkade på Emporia och kollade därefter på dansmusikalen i Malmö Arena. Den var verkligen jättebra! Tack Amanda för en fantastisk kväll. 

Plaza

Nystädad lägenhet och Plaza Interiör. 

Fina Ystad

Som jag trivs i vår vackra stad! Speciellt nu på våren, och sommaren så klart. 

Fantastisk bild

En fantastisk bild som inte fick visas innan vår maskerad i mitten av mars. Nu däremot, kunde jag inte motstå att lägga upp den. Två bröder, men helt olika haha. 

Back on track

Hej! Jag tänkte försöka hitta tillbaka till bloggandet igen, som jag sagt så många gånger förut. Nu när det börjar bli fint väder och mer saker händer kommer det förhoppningsvis kännas roligare igen. Jag ska bara ta mig tid till att göra det. Håll tummarna, hehe... Senaste månaden har bjudit på att jag varit sjuk, haft maskeradfest med släkten, tentapluggat och skrivit tenta, varit i Bad Gastein och lite annat smått och gott. Som vanligt efter mina små uppehåll tänkte jag börja med att lägga upp lite bilder från senaste tiden.