Xnail / Xbrow / Xlips

Fick hem dessa tre små produkterna igår. Ska bli kul och testa och se om det blir någon skillnad. Har ju använt ögonfransserum för något år sedan och mina fransar blev faktiskt längre, och har hållt sig relativt långa sedan dess. Hoppas mest på att naglarna ska växa lite fortare med Xnail och att ögonbrynen ska bli lite fylligare med Xbrow.
Igår kväll åkte jag i alla fall hem till Majlinda och åt jordgubbar med vaniljkesella och snackade i flera timmar, mysssss.

Min bästa

Inga ord kan förklara min kärlek till denna hund. Älskade du, lämna mig aldrig. 

Sushi / utgång / träning

Hej hej, hemskt mycket hej. I fredags grillade och kollade jag film med Emil och killarna hemma hos Hampus. I lördags blev det middag på Sushinu och därefter förfest och utgång med tjejerna. Och i söndags hängde vi återigen hela dagen och kvällen hos Hampus och åt tacos. Måndag idag och det känns ganska skönt ändå. Rutiner, jobb och träning. Dessutom är det min näst sista jobbvecka innan jag går på 4 veckors semester!! Hur som helst, idag blev en riktigt bra träningsdag. Jag började med att köra 35 min på crosstrainern i väntan på Linn. Därefter körde vi tillsammans två pass - VipR i 55 min och TRX i 55 min. Jobbigt men riktigt skönt efteråt! Bra start på veckan.