Tjejmiddag hos Amanda

I fredags bjöd Amanda hem till hennes lägenhet för en mysig tjejmiddag. Äntligen fick man se hennes fina lägenhet, och äta goooood mat! 

MFF - PSG

Igår var vi ett gäng på 10 personer som åkte in till Malmö för att kolla när Malmö FF mötte PSG i Champions League. Matchen slutade tyvärr med att MFF förlorade med 5-0, men det var ganska väntat och det var kul att kolla fotboll live ändå, och att se Zlatan så klart! Jag är ju ingen fotbollsmänniska annars, hehe... 

TWL-box

När man försöker ta bilder med en nyfiken valp... Hur som helst, i onsdags fick jag hem Hannah och Amandas "Things we love"-box. Ska jag vara ärlig har jag inte riktigt hunnit kolla igenom den, men det betyder bara att jag har något kul att se fram emot i helgen. Annat kul som händer i helgen är att YIF spelar mot ett ungerskt lag imorgon, och att vi pensionärsgymnaster ska ha "lagfest" på kvällen.

YIF-Malmö

I söndags åkte vi in till Malmö för att titta och heja på YIF när de mötte Malmö i Baltiska Hallen. Det var en jämn och spännande match som slutade med att YIF vann med ett mål! Om en vecka åker vi in till Malmö igen, men denna gång för att kolla på när MFF möter PSG!!!

3 år

17 november vilket betyder att det var 3 år sedan vi var på fest hemma hos Felicia, och Marion tog saken i sina händer och såg till så att vi blev ett par på riktigt, haha.

Höst

Helsingborg

Som jag skrev i ett tidigare inlägg är det väldigt utspritt bland mina vänner just nu. Alla borde stanna i Ystad så att man har alla nära, hehe. Hur som helst, Amanda bor numera i hus i Helsingborg tillsammans med hennes Tobias och Agnes. 1 november var vi tjejer ditbjudna på inflyttningsbrunch. Kul att få se hur fint deras hus blivit, för det har det verkligen blivit. Följer ju hennes blogg så man har lite koll, men roligare att få se det i verkligheten.

Henry och hans vänner

Olivia 22

Den 10 oktober fyllde Olivia 22 år och då var vi bjudna till hennes lägenhet i Lund. Så kul att äntligen komma dit och se hur hon bor. Det blir ju så sällan nuförtiden, och när alla är så utspridda. Det bjöds på pizzor och gooood efterrätt, och massor av tjejsnack så klart.

Oskar ❤️

Bilder från när Oskar hade opererats och Henry inte ville lämna hans sida. Som han tycker om Oskar! Håller tummarna för att han blir bättre...

Elafonisi, Kreta

I slutet av september/början av oktober åkte vi med Emils föräldrar till Kreta för att fira att hans pappa fyllde 50 år. Nedan ser ni bilder från dagen när vi hyrde en bil och körde till Kretas finaste strand, Elafonisi. Detta är de enda bilderna som jag visar från resan (tog inte så många fler heller) eftersom min kamera gick sönder samma dag och jag tappade suget att ta bilder efter det. Därav tre kamerabilder och resten mobilbilder.

Fredagen den trettonde

Fredagen den 13 juni 2014 var dagen du lämnade oss. Idag är det fredagen den 13 igen och jag tänker på och saknar dig extra mycket en dag som denna... Önskar SÅ att du hade fått träffa Henry. Han hade älskat dig, och du hade säkert tyckt om honom också även om han förmodligen hade varit jobbig, haha.

Födelsedagsbrunch hos Kristin

En söndag i slutet av september bjöd Kristin oss tjejer på en födelsedagsbrunch i deras koloni. Vi fick äta gott, Henry fick busa med Holly och jag träffade Amandas Agnes för första gången. Gulligaste ungen!

Frånvaro

Heeeeeej! Det har blivit ca 7 veckors frånvaro här från min sida. Ledsen för det, men jag har inte alls haft lust att blogga. Nu ska jag försöka titta in lite då och då i alla fall. Och som vanligt efter mina små uppehåll börjar vi med lite olika inlägg från tiden jag inte varit aktiv här. Trevlig helg!
 
PS! En annan sak som kan vara bra att veta är att domänen www.vhugosson.se inte funkar längre, utan man måste numera skriva www.vhugosson.blogg.se . Detta pga. att blogg.se skulle byta portal eller något liknande...