LV korthållare

Jag har länge velat köpa en korthållare pga. att min stora Celiné-plånbok inte får plats i mina mindre väskor. Eller, den får plats men då får jag inte plats med något annat. Nu när jag ofta har med mig min kamera så har mina kort  och pengar fått ligga löst i väskan. Det är det dock slut med nu, för när jag och Majlinda var i Köpenhamn köpte jag korthållaren nedan, från Louis Vuitton. Jag var först lite osäker på vilket märke jag skulle köpa, men eftersom jag har väskor och nyckelring och lite så i LV så fortsatte jag på det spåret. Tidlöst och snyggt.

Helsingborg

I tisdags åkte jag och Stina till Helsingborg för att hälsa på Amanda med familj. Vi kom lagom till frukost och hade med oss bullar. Resten av dagen spenderade vi främst i deras trädgård och bara myste och pratade. 

Baby Walter.

Queen B och Köpenhamn

I söndags åkte jag och Majlinda in till Köpenhamn. Det var dags för min födelsedagspresent till henne, att se Beyoncé! Det går inte riktigt att beskriva hur bra det var, så det är inte ens lönt att jag försöker. Jag kan bara säga som så, att har man chansen att se henne någon gång i sitt liv (och innan hon lägger av så klart) så ska man verkligen göra det!

Vi hade bokat hotell för att sova över i Köpenhamn och shoppa lite på måndagen. Och tur var det, med tanke på att det blev sån kaos med tågtrafiken på natten...

Melisa & bubbles

Grillmiddag

Ikväll kom Emil äntligen hem efter en vecka i Cannes med grabbarna. Det tog dock inte ens en timme innan de saknade varandra, så vi åkte ut till Hugo och grillade.

Renovering 16 juli

Det blir alltid lite mer jobb än vad man tänkt sig när det kommer till att renovera. Och då har vi ändå tänkt att vi ska göra nästan allt, hehe. Hur som helst, golvet på andra våningen sviktade lite, så vi bestämde oss för att dra upp allt golv och regla så att det blir ordentligt nu när vi ändå håller på med allt annat. Emil har varit på semester en vecka och kommer hem idag, så renoveringen har stått på paus, men nu kör vi igång igen. Heja heja!

Kvällsdopp

Efter 1,5 veckas semester var det idag dags för ett kort inhopp på jobbet över dagen. 2,5 vecka kvar av semestern nu, och tiden går alldeles för snabbt...

Hur som helst, ikväll körde jag och Henry ut till pappa i stugan och grillade hamburgare och tog en kvällspromenad vid havet. Båda var ensamma ikväll eftersom mamma åkte till Cannes imorse och Emil kommer hem från Cannes imorgon, hehe.

Shuffle Bar

 

 

Semester

Volleybollturnering

Läget i renoveringen - 5 juli

Tänkte att det var dags för en liten uppdatering i hur det går med renoveringen. Eller, man kanske inte ens kan kalla det renovering än, då det fortfarande är i rivningsstadiet, hehe. Hur som helst, detta är kanske inte det roligaste inlägget eller finaste bilderna, men det är kul att ha och kolla tillbaka på senare.
 
I vänstra hörnet som ni ser på bilden kommer det fortfarande att vara ett badrum, dock lite större än det tidigare varit. Resten av rummet blir, som jag tidigare nämnt, en stor hall.
Här står jag i det kommande matrummet och kollar in i vardagsrummet. Fönstret som syns på bilden kommer att bytas ut till dubbeldörrar i glas ut till det framtida trädäcket.
Här står jag i vardagsrummet och tittar mot köket.
Och här står jag tvärtom, i köket och tittar mot vardagsrummet.
Det första man ser när man kommer upp på ovanvåningen. Vacker syn...
Det ni ser till vänster på bilden ovanför (och i nedre högra hörnet på bilden nedanför) är det som varit badrum innan. Detta kommer istället att bli en hall till sovrummen, och det som är till höger ovanför (till vänster nedanför) kommer bli det nya badrummet.
Ja, som ni ser är det inte mycket att hänga i granen just nu (blir annat i jul, hehe), men det går sakta men säkert framåt. Emil har jobbat över en hel del på sitt jobb de senaste veckorna och har därför inte hunnit vara i huset så mycket. Dessutom väntar vi på att få kök och badrum ritade så att vi kan ta in folk som sköter VVS osv. Och framförallt, vi väntar på vårt bygglov! Nu kommer det inte att hända något på den fronten på fyra veckor pga. semestrar, men i augusti tas det upp igen och då får vi hoppas att det går snabbt. Det som verkligen behöver göras för att kunna färdigställa invändigt är att byta fönster. Resten av utsidan, dvs. tak och fasad osv, kan vänta till våren i värsta fall.

Lily and Rose

Jag har sedan innan ett par örhängen från Lily and Rose som jag älskar att använda vid festligare tillfällen. Därför tänkte jag att det kunde vara kul att beställa två par nya att variera med. Jag har länge velat ha ett par blåa, så det blev ett par sådana med ett matchande armband, och även ett par mörkgröna.
De mörkgröna var jättesvåra att fånga på bild. De är lite mörkare i verkligheten, och så är de guldiga runt om, inte silvriga. Dessa beställde jag från Boozt (tror det är en lite äldre modell), medan de blåa och armbandet är från Lily and Rose's egen hemsida.
 

Barnvakt och bröllop

Förra helgen, på lördagen närmare bestämt, var det dags för Robban och Kari-Anne att gifta sig. Vigseln ägde rum på stranden i Ystad innan festen fortsatte på Hotell Continental. Jag och Ida hjälptes åt att passa minstingarna, Jesper och Henry. Bilderna är från stranden när vigseln pågick. Vi var där för att pojkarna skulle kunna vara med på fotograferingen. När det var klart gick vi tillbaka till deras hus och fortsatte barnpassandet där.

YSB lunch

Älskling

Tänk att du varit min i snart ett helt år. Min älskling.

Triangl

För några veckor sedan fick jag hem två nya bikinis från Triangl som jag glömt visa. Olyckligt nog fick jag betala tull denna gång, på 1000 kr!!! Tur att jag är nöjd med bikinisarna i alla fall. Nu längtar jag till semestern som startar efter fredag!

 

Hotell Continental du Sud

En dag förra veckan åt jag, mamma och pappa lunch på Contans nya uteservering. Väldigt mysigt och jättegod fish & chips.