Min kärlek

Näst sista

Näst sista dagen på året har jag myst med min pojkvän, fixat och donat i lokalen, käkat skräpmat, och nu ligger jag i brorens säng med en vovve som är livrädd för raketer. 
(Snodde en bild från dig Mirre, hoppas det är okej hehe)

Fix

GOD JUL

Känns som att vi varit lite extra snälla i år. Nu kommer tomten vilken minut som helst. Ebba och Erik springer och kollar i fönsterna redan. God Jul på er, PUSS

Lillejul

Mys

Keep calm

Christmas

The end of Gossip Girl

Kan inte fatta att det är slut, föralltid!!!!

Helgen

I fredags var vi på Polykemis julbord och åt gott, i lördags stack jag, Emil, André och Hampus in till Malmö, åt på Mando och såg Hobbit på bio. Igår åkte vi ännu en gång in till Malmö för att handla julklappar, vilket slutade med att vi satte oss och åt och inte handlade en enda julklapp, bra... Nu är jag inne på sista jobbveckan innan jag tar julledigt och det känns riktigt sköööönt.

Osmart vid midnatt

Varför valde jag att ta mig an det största och mest tidskrävande projektet kl 22 igår kväll? Halv ett kröp jag ner under täcket för att istället fortsätta och bli klar idag efter jobbet. Det får bli snabba ryck eftersom julbord med jobbet står på agendan kl 18. God fredag!

God natt

Trött, sjuk och riktigt sliten tjej säger god natt, iklädd min nya sovtröja från PINK (Victoria's Secret). Imorgon väntar jobb och ännu en eftermiddag då jag bara ska ta det lugnt pga min satans förkylning!

Coola kusiner för 100 år sedan

Sjuker

Jag är sjuuuuk, och det suger. Efter en fet (på båda sätten) helg i London var jag taggad på att komma hem och träna, men icke! Istället har både jag och Marion åkt på varsin rejäl förkylning. Håller alla tummar och tår att den inte blir långvarig. Nu ska jag krypa ner under filten och kolla på 90210. Puss!

Kvarlämnade

Tjejgänget blev genast mycket mindre när Marielle och Olivia igår lämnade oss för att åka till Asien i tre månader. Känns redan lite tomt, och vi kommer sakna dem som tusan!!

Snökaos

Lite London

Herman 21

Kör på samma bilder som förra året. Min bror fyller hela 21 år idag och jag är oförskämd nog att dra till London, sorry! Han får dock ett helt inlägg ägnat endast åt honom. GRATTIS!

Snöängel

Two years ago

Hehe