Till tomten

I år är det lättare än vanligt att skriva önskelista till julafton och min födelsedag. Detta beror självklart på att jag har flyttat till min lägenhet och vill ha en massa fina saker till den. Bortsett från inredningsprylar finns det även andra saker jag inte hade tackat nej till. Här nedan är tre från Marc By Marc Jacobs...
 

Oldies

Spenderar kvällen hemma i huset och kollar igenom min gamla hårddisk. Hittade några kollage med gamla bilder från härliga dagar. Sommaren 2010 tror jag, fina tider det. Kan sakna det som fan ibland, men jag har minst lika bra dagar nuförtiden också. Det är lätt att glömma det bara... Borde bli bättre på att fota igen dock! Så mycket roligare med många och framförallt fina bilder.
 

Jobb

Man kan nog tro att jag jobbar på ett hunddagis, men icke. Det finns bara små liv här på kontoret som förgyller min vardag lite extra, däribland lilla Jack här nedan, som inte är så liten längre. Men fortfarande lika gooooo. 

Amandas 20års

Konstigt nog tog jag inga bilder på själva festen, som förövrigt var otroligt lyckad! Därför får det bli två bilder från när jag och majsan var hemma hos mig och gjorde oss i ordning. 
 

Hundvakt på jobbetHemnet inspiration

Jag kan sitta i timmar på Hemnet Inspiration och bara kolla. Det finns så mycket som är fint och så många saker jag hade velat ha. Det som är så himla svårt är dock att få till det i sin egen lägenhet... Jag kan tycka fem olika sovrum eller vardagsrum är fina men jag kan ju bara ha det på ett sätt, och det är det som är det "jobbiga", att hitta det rätta. Men det får ta sin tid så ska det nog bli bra till slut.

Svettigt

Att jag inte har sprungit sen början av sommaren har satt sina spår, men idag tog jag tag i det igen. Det var jobbigt som tusan, men det kan ju bara bli bättre, hehe. 


Fadji

I eftermiddags åkte jag med mamma in till Malmö för att hämta Fadji på djursjukhuset. Operationen har gått bra så nu kan vi pusta ut. Han var dock pipig, vill inte äta (inte ens godis), och är jättetrött. Men förmodligen har han ont och har kanske inte kunnat slappna av/sova inne på djursjukhuset vilket ledde till att han sovit hela tiden sen han kom hem (typ)

Tröttttt

Efter milen, två benövningar och stretch är jag nu trött och nöjd med dagens pass. Det kändes bra efter en lång dag med plastutbildning på engelska på jobbet. Nu ska jag hem och äta sen blir det mys med mitt hjärta. 

Nervös

Denna isbjörnen är just nu inne i Malmö för att opereras. Jag är nervös, och hoppas att allt går som det ska.

Jönköping

God morgon världen! Idag blir det ingen vanlig jobbdag utan snart kommer Gustav och hämtar upp mig så ska vi köra upp till Jönköping för en mässa. Trevligt med lite omväxling från kontoret. Resten av veckan kommer bestå utav plast/säljutbildning. Ha en bra dag!

En lördag i Malmö

Namnsdag

Jag är egentligen inte särskilt aktiv på Twitter. Så jag vet inte vad som hände idag, fick lite flow, haha.
Varför är det nästan aldrig någon som kommer ihåg ens namnsdag? Blev lite ledsen och grattade mig själv...
 Kort därefter fick jag denna tweeten och blev lite gladare... 
Och detta var lite roligt bara...

Saknar

Det har gått en vecka sen jag träffade min älsklingsfadde sist. Saknar honom sååååå mycket redan... Han är hemma igen på söndag dock och då ska jag pussa på honom. Han får flytta in i min lägenhet så jag slipper sakna honom hela tiden, haha. Tur också att jag har nära hem i alla fall!
 

Hela Sverige bakar

Ännu en kväll själv i lägenheten, som spenderas framför Hela Sverige Bakar. Eller ja, det är trots allt bara den andra. Lite mysigt är det ändå, men hade varit ännu mysigare om mitt hjärta varit här ikväll också. 

All by myself


Mys

Det är fortfarande mycket som ska fixas i lägenheten, mest småfix som lampor osv. Men det går att bo här i alla fall och det är myyyysigt! 

Första natten

Första natten i lägenheten! Kan inte riktigt somna då jag är själv, så jag kollar på kvällens Så mycket bättre i väntan på Emil som är på Tingvalla. Agnes är lätt den som gjort bäst ifrån sig i år än så länge!

Nikes

Mitt bland alla flyttinlägg kan jag ju passa på att visa mina nya Nikeskor som jag fick hem igår. Tror jag är uppe i 6 par nu, hehe...