Packar

Håller just nu på och packar mina kläder, och det tar T I D. Ganska skönt dock, för det blir ju så att jag rensar samtidigt. Eller ja, lämnar kvar sånt som jag inte använder. Imorgon bitti måste jag köra ifrån jobbet för då börjar möblerna trilla in och sen på eftermiddagen/kvällen blir det ännu mer flytt av saker. Detta känns så himla overkligt...Fix i lägenheten


2 år sedan

För två år sedan gick jag i gymnasiet. Jag lade ner all min tid i skolan och på träningen, dvs gymnastiken. Jag kan komma på mig själv att sakna den tiden. Att varje dag ta sig till skolan, träffa sina vänner och lära sig en massa nyttigt (även en hel del onödigt), för att sedan på kvällen utöva den bästa sport på denna jord och umgås med ännu fler vänner. Det var tufft att hinna med, det ska jag inte glömma. Jag minns hur en dag kunde se ut... Skola från åtta till halv fem, hem en timme, åka till Malmö för att träna 3,5 timmar, komma hem vid elva på kvällen och då sitta uppe och plugga till klockan två på natten. Nu så här i efterhand kan jag inte förstå hur jag pallade med det. Och med facit i hand blev det för mycket till slut. Det var i april förra året. Studenten började närma sig och jag var i full gång med att ta mitt körkort. Att åka in till Malmö 4 kvällar i veckan blev helt enkelt för mycket. Jag var stressad och mådde inte helt bra. Att berätta för mina tränare och lagkamrater att jag bestämt mig för att sluta var något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Herregud vad jag grät... Och jag var nedstämd och väldigt känslig i flera dagar efteråt. Det kan jag fortfarande bli när jag tänker efter hur mycket gymnastiken har betytt för mig och mitt liv. Utan den hade jag inte varit den person jag är idag (cheesy), och jag har lärt mig fruktansvärt mycket under de 14 år jag var gymnast.
 
Oj vad detta inlägget spårade... Egentligen hade jag bara tänkt berätta hur annorlunda mitt liv var för två år sedan jämfört med hur det ser ut idag. Men jag antar att jag helt enkelt bara behövde få ur mig lite tankar. Och bilderna förresten... De är alltså från denna tiden för två år sedan. Höstlovet som spenderades i Dubai. Gud vad jag saknar det landet, eller ja emirat.

Imorgon!!!

Oh herregud. Jag får min lägenhet imorgon... IMORGON!!! Börjar få lite smått panik och känner mig inte helt redo att flytta hemifrån. Verkligen inte redo att flytta ifrån denna killen. Ahhhh, vad jag kommer sakna honom! Visst, det är ju inte så att jag inte kommer träffa honom men ändå... Älskade hund. Som dessutom ska opereras :( Och med risk att hans njurar inte klarar av att han blir nedsövd under för lång tid. Håller alla tummar och tår jag har för att allt ska gå bra!

Work work work

När jag kom till jobbet i morse var mina visitkort färdiga. Hard working woman, hehe...


1 vecka!!!

Detta känns så sjukt! Jag kan inte fatta att det bara är 1 liten vecka tills jag får nycklarna till min lägenhet. SÅ GLAD! Sen får vi se när möblerna trillar in och när jag kan flytta in. Vad jag vet är att mitt soffbord kommer på fredagen och även stolarna då någon gång. Men utan säng blir det svårt att bo där, så jag får köra upp till Mio och höra när sängen och soffan levereras.

Sjuk

Idag är jag hemma då jag är sjuk... Förkylning, hosta och förmodligen feber. Detta suger, speciellt eftersom jag och Majje varit så duktiga med träningen de senaste två veckorna, och nu kommer man (jag) få börja om igen, ahhhh. 


Eames DSR

I går åkte jag och mamma in till Miljögården i Lund för att kolla på ett par stolar som jag haft ögonen på ett tag. Jag ville känna, klämma och testsitta innan jag bestämde mig för något, och när jag gjort det beställde jag dem direkt, hehe. Det är Vitras "Eames DSR chair" som snart kommer att bli mina. Nästa torsdag får jag nycklarna till min lägenhet och det känns fantastiskt! Längtaaaaar!
Stolarna på de två bilderna längst ner, med träben, är också sjukt fina. Dock tror jag inte att de kommer att passa hemma hos mig då mitt kök är i ett mörkare träslag (körsbär tror jag). Därför slog jag till på de med kromben, och tror det kommer bli toppen.

Bebismys


Fotbollsmys

Jag slapp träna ensam trots allt, och gick på ett TRX-pass med Amanda istället. Hade tänkt köra lite kondition också men kände mig nöjd efteråt och därför fick det räcka för idag. Ikväll har jag och mamma ätit pulled pork, goooootttt!! Måste göra det snart igen, hehe. Efter det har vi bara kollat fotboll och nu ska jag snart sova. Imorgon blir det jobb, lunch hos farmor, hälsokontroll, kanske träning, och handboll på kvällen. Puss 

Trött tisdag

Tisdag och veckan är igång på riktigt. Brukar dock vara som mest trött på tisdagar av någon anledning. Idag har jag inga speciella planer. Jobbar till 16 och sen får jag väl dra mig bort mot gymmet och köra ett pass för mig själv. Har tränat med Majsan nu de senaste gångerna men hon kunde tyvärr inte idag. Det är SÅ mycket roligare att träna med henne än ensam. Tar tag i det på ett helt annat sätt också, och gör det mer seriöst. Nu babblar jag och ska därför återgå till jobbet. 

Fadji

Älskade du, om du bara visste hur bra du är.

6 fina ting

 
 

Yves Rocher

Beställde hem en ny hudvårdsserie i veckan som jag tänkte testa. Min hy har en tendens att lätt bli väldigt torr så jag hoppas att detta ska kunna ge den lite mer fukt. 

Olle 20 år

Det är inte bara en tråkig dag idag, utan även Olivias 20årsdag!! Eftersom att hon inte är här i Ystad och jag inte kan säga det till henne face2face får hon en liten hälsning här istället. GRATTTTTTIS!
 

Farfar

Det har nu gått ett tag sedan du lämnade oss, plötsligt och oväntat. Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta, att du inte längre finns här bland oss andra. Det gör ont att tänka på det, och i eftermiddag kommer det att fällas ännu fler tårar. Begravningen var fruktansvärt jobbig, men också något av det finaste jag varit med om. Nu rivs allt upp igen då det är dags för urnsättning. Som tur är har vi varandra, men vi saknar och älskar dig.  
 

Träningsvärk

Jag och Majsan har gått och blivit duktiga och börjat träna ordentligt. Vi började med ett överkroppspass i måndags, vilket resulterade i en härlig träningsvärk. Trots detta körde vi ett ben- och rumppass igår, som också ledde till en fin träningsvärk idag. Men det ska kännas! Och imorgon kör vi tredje passet för denna vecka. I vintras/våras var jag sjukt duktig med träningen och tränade 5-6 gånger i veckan. I somras försämrades detta dock rejält och det är nu svårt att komma igång ordentligt. Dock känns det som att vi nu är en bit på vägen, men 4 pass i veckan känns bra att börja med, så får man trappa upp efter hand. Löpningen måste jag dock komma igång med igen...
Gammal bild från i våras.

Tankar

Så mycket tankar kring lägenheten just nu... Måste bestämma mig vilka möbler jag vill ha och fixa en massa annat som behöver göras. 


Bedroom inspiration

vhugosson.se

God förmiddag mina vänner.
Jag tänkte bara berätta att från och med idag räcker det med att skriva vhugosson.se för att komma till min blogg. Det går såklart fortfarande bra att skriva blogg.se men det behövs inte. Bra va? Hehehe...

Vapiano

Igår körde jag och Emil in till Malmö och besökte XXXLutz, Ikea, Ilva och Sova. Med oss hem fick vi dock bara fyra kaffemuggar och varsin full mage med mat från Vapiano. Kvällen avslutades med film och godis. En bra söndag i mitt tycke. 

Morgonmys


Milen

Helt slut!! En PW på en mil med Amanda blev det denna lördagsmorgon. Fick upp tempot rejält (hade sänkt farten när jag tog bilden såklart). Är nu hemma om och käkar frulle och ska strax hoppa in i duschen. Sen bär det nog av till Hammenhög för att kolla på ett soffbord.  

Time to sing - team Jonas