Kontorsvovvarna

Midsommar 2016

Midsommarafton i fredags spenderades hemma hos Lukas föräldrar, och det var han och Hanna som var kvällens värdpar. Jag tänkte att jag låter bilderna tala för sig själva så här kommer en rejäl bildbomb...

Soft Goat

Tjejkväll hos Felicia

Midsommarsnapsen

När Henry mötte Henry

Sommarkväll

Härlig sommarkväll med fina vänner. Ja, egentligen var hela lördagen en härlig dag fylld med umgänge. Vi började med långfika på Hos Morten Café och på kvällen möttes vi upp igen för en middag på Marinan. Nu har man verkligen fått mersmak för sommaren som precis har börjat. 

Renovering 8 juni

Vårt framtida kök har blivit stort och luftigt. Innan var det en hall, två rum och en klädkammare. Nu ska vi bara bära ut all tegel...
Gamla köket började vi riva igår, det som alltså kommer att bli en stor hall istället.
Matrum och vardagsrum har blivit av med tak och golv...

Jane Kønig

Mitt nya halsband, eller det kommer förmodligen att bli två olika, ett kort och ett långt. Till vänster mitt stjärntecken, stenbocken, och till höger ett H för Henry. Har ju sedan tidigare (i guld) ett halsband med ett E för Emil och ett halsband med M och P för mamma och pappa. Dessa använder jag nästan varje dag, och kände att jag ville ha alternativ i silver också.

Första festen i huset

I lördags hade vi första festen i huset bland allt byggdamm, haha! Nästa riktiga fest blir när allt är klart, dvs. om ett bra tag...
Finaste Majsan!
Vi var några som beställde mat sedan började det trilla in fler och fler. Till slut var vi nog ungefär 25 personer. Tur att man inte behövde bry sig så mycket och vara rädd om sina saker, hehe.
Strax innan tolv åkte nästan hela gänget vidare till Tingvalla. Det var ju inte igår man var där, men det blev en väldigt lyckad kväll. 

Renovering 2 juni

Här ska det bli ett stort och luftigt kök. 
Gamla köket kommer att bli en stor hall.
 
Det som ska bli köket.
 
Från matrummet in till gamla köket (framtida hall). 
Från vardagsrummet in till köket.
Och så var vi igång! Jag hann aldrig ta några ordentliga förebilder för när jag kom till huset efter jobbet hade Emil redan börjat riva. Jag knäppte några dock, så att vi i slutändan kan jämföra innan och efter. 

Gloria 2.0

Även den stora varianten av Klongs Gloria har fått flytta hem till oss och gör nu den gamla sällskap. 

Husägare!!!

Så, då är vi officiellt husägare! Känns fortfarande lite overkligt, lite läskigt, men framförallt väldigt spännande och kul. Imorgon börjar vi så smått med renoveringen. Ska ta lite före-bilder innan vi sätter igång tänkte jag. 

Terminsavslutning med fika

Nu tar pensionärsgymnasterna sommarlov! Igår var det alltså terminsavslutning och det "firade" (kommer ju sakna gymnastiken över sommaren?) vi med kakor, glass och saft efter träningen. Nöjda och glada gymnaster.