GOTT NYTT ÅR

Väntar på att töserna ska komma hit för sen blir det p-a-r-t-y! Hoppas ni firar in det nya året till max. PUSS :D

30

God kväll! Precis hemkommen från tidernas sämsta körlektion. Okej, riktigt så dåligt gick det kanske inte, men det gick i alla fall sjukt dåligt om man jämför med sist. Kör nog bättre nästa år, hehe. Nu ska jag snart sticka och möta upp A. Vi ska ut och äta, titta på handboll och sedan kolla på film eller något. Ha en bra kväll, PUSS

New bikinis

Som om jag skulle behöva utöka mitt bikiniförråd? Eh, NEJ! Trots det klickade jag hem dessa bikinisarna häromdagen. Så fort nyår är över är sommaren mer än välkommen!

Julafton

Julklapparna har ni redan fått se, så här kommer några få bilder jag tog under självaste julafton.

Baby

Har gosat med världens bästa vovve hela morgonen. Nu ska jag sticka ut och fixa nytt abonnemang till mobilen och föra över en massa till min nya dator. Senare idag kommer bilder från julafton och så, och sen blir det träning. Ha en bra dag! PUSS

Christmas and birthday gifts

Har fått så himla mycket fint denna julen. Julklappar och födelsedagspresenter från både släkt och vänner. Fick nog med nästan allt, förutom lite sötsaker, muffinsformar och några cider.

En hel drös med böcker, några från tjejerna och några från släktingar.

Pengar och presentkort från släkt och vänner

Fint kort från Stina

Locktång från mormor och morfar samt ny plattång från mamma och pappa.


Glassmaskin och Cupcake Maker från mamma och pappa samt Chokladfondue-set från farmor och farfar.

Extern hårddisk från min farbror och faster samt en Polaroidkamera från mamma och pappa.

Halsband från familjen Lindborg och örhängen från Jeni

Smink från tjejerna

GPS från pappa

Fint silverarmband från mina kusiner

RevitaLash från broren min

En massa marsipan och godis, från farmor, pappa, Majlinda, Stina, och tjejerna.

Kokbok från farmor och farfar

Spelet tjejmiddag från Jeni

Fin blus från familjen Lindborg

Mysig Missoni-morgonrock från Ola och Boel

Kept och muffinsskål från Stina

Dator från mamma och pappa (fick inte till någon bra bild, men det är i alla fall den jag önskat mig)

Abercrombie & Fitch-skjorta från mamma

ATM

Mår inte speciellt bra just nu, men ska dra mig mot Triangeln för att möta Stina och Ted. Hoppas lite pizza får mig att må bättre. Puss

18

Visst ja! Jag fyllde ju 18 igår, hehe. Hade världens bästa kväll med världens bästa vänner. Tack för allt hjärtisar ♥

XMAS through my phone

Några få bilder jag fotade med iPhonen under dagen igår. 1. Julgranen med alla klapparna under. 2. Jultomten kom och delade ut paket. 3. Fadji väntade inte länge med att öppna sina. 4. Herman blev lite yngre ett tag och lekte med Lego med David (okej, jag hjälpte också till). 5. Hermans fina mugg med söt text som han fick från Anton, haha!

Samsung 900x3a

Sitter just nu och försöker få rätt på min nya PC, en Samsung 900x3a. Fick den, extern hårddisk, böcker, muffinmaker, GPS, marsipan, keps, RevitaLash och en skjorta. Kanske visar jag mina saker om någon dag eller så, när jag fått mina födelsedagspresenter också. Det är ynka 18 minuter tills jag blir just det, 18 (fast år)!!! KAN.INTE.FATTA.DET! Hur som helst, jag har haft en mysig kväll med god mat och så. Förstår dock inte att den redan är över. Det var den julaftonen liksom. Tradet när man tänker så. Äsch, nu ser jag bara fram emot morgondagen, som kommer bli legendary :D

Have Yourself A Merry Little Christmas


Julaftonsmorgon - helt ofattbart! Det enda som saknas är snön, men idag ska jag bara njuta som aldrig förr. Det är min sista dag som 17åring och jag längtar som en galning till imorgon. Jag tänker dock ta vara på denna dagen så mycket som möjligt för imorgon är den över och då är det ett helt år tills nästa julafton. Jag ville mest kika in här för att önska er alla en riktigt GOD JUL! Hoppas ni har varit snälla så att tomten kommer med femtioelva paket. Nu kommer Stina och lämnar/hämtar julklappar så jag måste sticka. Ha världens bästa julafton, PUSS.

Min jul

Pepparkakor - Lussebullar

Ischoklad - Marsipan

Köttbullar - Prinskorvar

Julkorv - Julskinka

Lax - Sill

Revbensspjäll - Janssons frestelse

Ris a la malta - Risgrynsgröt

Rullsylta - Pastej

Glögg - Julmust

Ge -

Hemma - Borta

Utomlands - Sverige

Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss

Chokladkalender - Paketkalender

Plastgran - Äkta

Arne Weise - Ernst

Hur och med vilka ska du fira jul i år?

Vi kommer att fira hemma, tillsammans med mammas sida av släkten.

Vad önskar du dig i julklapp?

Oj, lite olika. Mest dyra saker, så jag är inställd på att inte få allt. Ny dator, plattång, polaroidkamera och mer som jag inte orkar rabbla upp.

Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?

Hm, den första jag alltid tänker på är när de åker på husvagnssemester, men annars julklappsverkstaden kanske.

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?

Oftast är jag alldeles för stirrig och ser fram emot julafton sjukt mycket, men när dagen väl kommer känns det inte så superspeciellt. Men att spendera en dag med nära och kära, äta god mat och ge och få presenter är aldrig fel!

Har du firat jul utomlands någongång?

Nej

Vilken jullåt är den bästa?

Alldeles för svårt att välja en, kanske All I Want For Christmas? Nej, jag vet faktiskt inte!

Vilken julfilm är den bästa?

Det får bli Love Actually
Har du varit Lucia någon gång?
Nja, inte så där seriöst, men när jag var liten var jag nog. På dagis eller något sånt.
Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
Svårt! Har inget speciellt minne från någon speciell julafton. Alla ser ungefär likadana ut och är lika mysiga.

Nytt från Däv




Fick hem dessa i förrigår - ett par gummistövlar som ser ut som ett bar vanliga boots, från Däv.

New Year

Nu är i alla fall nyårsklänningen fixad! Här ser ni lite av den, och resten lär väl synas på bilder från nyårsfirandet. Det fick bli en "gammal" klänning som jag beställde förra sommaren men inte använt, från Chicy om jag minns rätt. I år blir nyårsfirandet hemma hos mig med ett härligt tjejgäng. Därefter drar vi till hamnen för att titta på raketer och träffa folk, för att sedan dansa in det nya året på Bar.á.Bar. Kommer bli awesome!

 

Men nu börjar jag snacka om en massa saker innan andra viktiga saker ens hänt. Som inget kan ha missat faller julafton in imorgon och min födelsedag på söndag. DÄR har vi ett problem. Jag har inget att ha på mig. Vill ju inte ha något gammalt på mig, men jag ser ingen annan lösning än det. Har i alla fall ett par nya klackar att slänga på mig. Resten får vi se hur jag löser... Nu ska jag sluta babbla. Mys ordentligt nu så där dan före dopparedan! PUSS

48

Kan inte riktigt fatta att jag, om 48 timmar, fyller 18 år... Ganska sjukt om jag får säga det själv! Så länge jag har vänta på den dagen, och nu är den här inom loppet av några timmar!! Jag ska fira det med mina fina tjejer och utgång. Längtar som en dåre! MEN, först julafton. IMORGON! Allt är sjukt just nu. De första klapparna delas ut ikväll då vi firar en liten minijul med farmor och farfar som kommer hit. Även Majsan kommer vara med så det blir nog mysigt. Ska försöka gå och lägga mig tidigt imorgon dock, så att jag kan vakna upp på julaftonsmorgonen och bara vara allmänt fånigt lycklig! Bästa tiden på året, for sure (om man nu räknar just denna veckan, annars är ju sommaren bra i sig liksom, hehe)

Necklace


Här är ett av halsbanden jag snackade om tidigare, i silver - H&M 79 spänn

Wednesday/Yesterday




Tre bilder på två fina vänner igår. Tog en LÅNGfika och gick en runda på stan. Handlade bl.a. två par nya halsband och en liten julklapp. Nu ska jag cykla till stationen för att ta tåget till Malmö. Ha en fin dag, POSS!

Latest

Trötta tjejer i skolan

Barnsligt gott godis när jag spenderade lördagen ensam hemma

Ellan, vad gör du?

Var och firade kusinen som fyllt 10

Maybe

Potentiell studentklänning? Klickade i alla fall runt och letade efter en nyårsklänning, men vad hamnade jag på om inte en vit sommarklänning? Typiskt mig. Hur som helst, beställde hem denna för jag tänkte att det är lika bra att ha en klänning för säkerhets skull till studenten. Ju mer det närmar sig desto fler kommer ta slut och vips så står man där naken på trappan! Inget jag vill riskera likZ. Kanske ingen tappa-hakan-klänning, men jag tyckte den var ganska enkel och fin (vilket jag är ute efter)

Nelly White Label

En liten tidig julklapp till mig själv kan man väl säga. Syns inte så bra på bilderna kanske, men de får duga. Lite höjdskräck får jag allt i dem, men det får jag stå ut med, hehe... NU har jag förresten äntligen jullov! Egentligen slutar vi inte förrän imorgon, men eftersom ingen i min klass hade tänkt sätta ett plus i kanten på sin närvaro så funderar jag på att också strunta i det. Det är ändå bara en massa trams. Snart ska vi iväg till min kusin Ludvig som fyllde 10 (?) år i helgen. Efter det ska jag träffa Stina en stund för att snacka en massa eftersom vi inte träffats på evigheter.

 

BTW: 5 days left

All I want for christmas part 8

Bakböcker (exempelvis denna) - för inspiration osv. Dessvärre inte så bra för mitt sockerberoende...

Snow some more



Världens sämta bilder, I know, men snön framgår och det är det viktigaste. Och ja, för att komma till saken så snöade det igår(!). Det var inte länge, men det var i alla fall snö. Jag håller tummarna för att den visar sig på julafton också.



Skulle bara visa att jag pga den lilla julstämningen med snön tog tag i mig själv och började slå in några julklappar. Har en del kvar, och även en del kvar att handla, med det tar vi idag och senare i veckan.

1


Någon som fyller 18 om en vecka? EN LITEN F*CKING VECKA! Party är det som gäller då, lite som på bilden... typ! Och då menar jag inte jag, Anton och Marcus utan med mina bästa tjajor! Ah, vad jag längtar. Men först: JULAFTON! Är det bara jag som älskar denna tiden på året?

Dubai VII

Dag 4: Som en kontrast mot storstaden och höghusen spenderade vi en kväll i öknen. Åkte jeep, red kameler, åt god mat, tittade på underhållning, fick henna-tatueringar och åkte sandboard. Fin kväll med andra ord.

All I want for christmas part 7

 

Ansiktsbehandling (Vackra eller YSB) - needed

Dubai VI

Dag 4: Vi blev rastlösa av att bara ligga och chilla i solstolarna så vi rörde lite på oss. Gymnasterna i oss började stå på händer och hoppa i poolen.

All I want for christmas part 6

(ny) Extern hårddisk - Gärna liten, smidig och snygg! för att det behövs helt enkelt, till alla foto, filmer, serier osv.

Student

Titta vad jag fick hem häromdagen! Går runt och myser i den hela tiden så fort jag är hemma. Nu längtar jag tills alla

andra studentprylar ska komma!

Majje och jag, vi är goda vänner


Och detta kommer jag förmodligen att ånga sekunder efter att jag trycker Publicera, MEN jag var tvungen. Har nog aldrig tagit så många fula bilder under en och samma kväll. Och tro mig, detta är bara ett litet urval. Majje, döda mig inte är du snäll!! Alla vet hur vacker du är annars, hehhehe...

Dubai V

Dag 3: Efter stranden åkte vi upp till högsta våningen för lite "afternoon tea and scones", men för oss blev det en massa sötsaker istället, hehe... På kvällen kom Lindgrenarna till vårt hotell för att äta på en mysig restaurang.

YSB through my iPhone

Bilder från Saltan genom min iPhone. Fler bilder kommer snarast. PUSS

All I want for christmas part 5



(ny) PC - då min nuvarande är gammal som gatan (inte Mac:en)

H20

I lördags var det dags! Jag och Majlinda har under en lång tid planerat Hermans 20 års fest. En överraskningsfest med andra ord. Vi var helt säkra på att han redan visste om det, men vi hade fel. Det var underbart att se när han kom upp för trappan och såg alla sina vänner stå och sjunga för honom. Jag har nog aldrig sett en så chockad människa! Kvällen blev lyckad - speciellt maten! Här är i alla fall några bilder jag tog med mobilen under kvällen. Inte så många från festen direkt, utan mer när jag och Marion tramsade oss uppe på mitt rum. Men andra bilder tagna med min kamera kommer så småningom.

Dubai IV

Dag 3: Duktiga tjejer stack ner till gymmet en timme innan vi avnjöt en god frukost. Därefter blev det en heldag på stranden med familjen Lindgren.

All I want for christmas part 4

(ny) Ghd plattång - då min gamla börjat bli cp och knastrar, stänger av och sätter på sig själv var varannan sekund osv.

Dubai III

Dag 2: Eftermiddagen och kvällen spenderades på Mall of Emirates, med bl.a. Victoria's Secret och god mat.

Last weeks through Instagram

Fin morgon innan skolan

Galen och full Majje

Galen och full Majje 2

Jag testade en ny teknik och skalade endast halva clementinen för att resten skulle hållas fräsch...

...och Aida skulle självklart härma mig!

Jag rensade min garderob så att Elinor, Desirée, Lisette och Pillan kan ge till barnen i Polen.

Vi fick ta saken i egna händer och ta tillbaka vårt arbetslags julgran då några tjuvar snott den!

Elinor och Jeni sniffade nagellack på mattelektionen och inbillade sig att de mådde dåligt då vår lärare sa att det var farligt.

All I want for christmas part 3

Polaroidkamera - alltid velat ha en och passar därför på att önska mig det. Coolast hade varit med en gammal, men denna duger.

Julpyssel

Pysseltjejen är igång! Tänkte göra ett par stycken stjärnor men tappade intresset efter en. Kanske en annan dag.

Dubai II

Dag 2: Stranden precis nedanför vårt hotell.

All I want for christmas part 2

neuLash/RevitaLash - behövs förklaring? Vem vill inte ha längre ögonfransar liksom?

Dubai I

Kom på mig själv med att ha varit sjukt kass på att visa bilder från ditten och datten. Nu tänkte jag i alla fall så smått börja visa lite bilder från Dubai. Börjar här med bilder från flygresan och första kvällen på hotellet. Har inte lagt in bilder tidigare pga. att jag varit lack för att hälften försvunnit...

Herman 20











Grattis bro ♥
Tänk att min lilla bror (storebror) blivit stor, dvs. hela 20 år! Här har ni "några" bilder genom åren. De första är från 1994 då han var 3 år gammal och de sista är från i år. Herman är awesome, men har självklart sina dåliga dagar också. De väljer jag att inte tänka på nu, för idag är det hans dag. GRATTIS!

All I want for christmas part 1

OBH Nordica Björn Axén Curling Iron 25 - för att jag är så trött på att det tar en timme med plattången.


Nu i juletider och så tänkte jag att det kanske kunde vara kul att veta vad jag önskar mig?

Eller egentligen inte, men då har jag i alla fall något att blogga om, och ni något att läsa. It's a win win situation!

Victoria's Secret Fashion Show

Häromdagen tittade jag äntligen på Victoria's Secret Fashion Show 2011. Lika fint som vanligt, och man blir minst lika avundsjuk varje gång... Här har ni hela showen i alla fall!

Ullared

9.20 anlände vi till Gekås Ullared. Hitta inte speciellt mycket. 10.50 satte vi oss i bilen och körde därifrån. Med andra ord, ingen höjdare

och inget för oss. Nu är jag trött som ett as, så god natt. PUSS

A year ago

Så här såg det ut för exakt ett år sedan. Nu är det endast blött, grått och tråkigt. Många må tycka att det är skönt att det inte snöar, men jag börjar bli orolig. Det är för tusan december! Då SKA det snöa. Var är julkänslan liksom? December. Min månad. Bästa månaden. Bästa året. 18. Snart. 3 veckor har jag kvar att vänta, det är inte mycket. Men oj vad jag längtar!
Imorgon blir det upp tidigt för att åka till Ullared med Stina. Lär bli ganska stressigt eftersom Stina ska vara hemma senast fyra, men vi får se hur mycket vi hinner. Hoppas på att handla några julklappar i alla fall. Om inte så har vi i alla fall flera timmar i en bil att ta igen allt snack eftersom vi inte träffats på evigheter. Ha en bra helg. PUSS

Dear Math, grow up and solve your own problems

Kan inte fatta hur mycket jag har pluggat idag. På riktigt! Jag brukar vara duktig på att plugga när det behövs, men så här duktig har jag aldrig varit förr. Kom hem från skolan vid halv fem och satte mig i köket och började plugga matte direkt. Där satt jag. I en timme. I två timmar. I tre timmar... I åtta timmar! Kan ni fatta det? Från halv fem till halv ett satt jag och räknade non stop (förutom en kvart då jag åt). Sjukaste jag varit med om. Nu hoppas jag fan bara att det har gjort någon nytta. Känner mig ju inte direkt säkrare efter att ha räknat igenom kapitlet, utan mer märkt hur mycket det är som jag inte är 100 på. F.A.N. Imorgon är det fredag. Prov. Men fortfarande fredag. Vi hörs när jag fått tillbaka mitt liv. Om jag inte tagit det själv... PUSS

Navylove

Alltså, det är något med mig och klänningar i navy/marinblått - får inte nog! Blev kär i denna klänningen här ovan vid första ögonkastet, men tvekade eftersom jag redan har typ tre klänningar i samma färg. Den ljusrosa är ju också sjukt fin, men den kommer jag inte kunna använda förrän till sommaren i så fall. Det blev den blåa ändå, hehe... Ännu en marinblå klänning i mina ägor. Bra jobbat Vendela!