Köpenhamn

Nu tar jag helg och tänker spendera den i Köpenhamn med min älskling. Puss
 

Kräftskiva á la Rägan

Förra helgen annordnades ännu en kräftskiva. Denna gång Rägans årliga, innehållande snapsbrännboll och dans på borden.
 

Kräftskiva à la Felicia

En liten bildbomb från Felicias kräftskiva för snart två helger sen. En väldigt lyckad kväll med trevletttt folk.

Fredag

God fredag! Ca 1,5 timme kvar på jobbet, sen tar jag helg!! Fadde håller mig sällskap idag dock, och en delicatoboll väntar till fredagsfikan, så jag har det ganska bra ändå.

Kafferosteriet Österlen

 

Rhodos - 3

 

Rhodos - 2

 
 

Korvätartävling

Två bilder från när killarna hade korvätartävling på IKEA efter en liten runda på Emporia förra helgen, tror jag... Hade inte så bra koll på dagarna när man hade semester, hehe.
 

Marsvinsholmsteatern - Evigt ung

I söndags var vi ett gäng åkte ut till Marsvinsholm, hade picknick och kollade på teater. När den var slut drog vissa av oss och kollade bio - The Heat, som var sviiiiinrolig! Se den, vettja.
 

Rhodos - 1

Kass kvalité pga att alla bilder är tagna med mobilen, redigerade på mobilen och sparade från facebook, haha. Men orkar inte klydda med att lägga in de på datorn och så just nu.
 
 

Back on track

Efter ett uppehåll på ca 5 veckor känner jag mig redo att så smått börja blogga lite igen. Det kommer förmodligen inte bli varje dag, och det kommer fortfarande att bli mobilbilder som visas, men så får det vara.
Idag var dessutom första jobbdagen efter 4 veckors semester. Det känns konstigt och lite jobbigt, men samtidigt ganska skönt att komma tillbaka till rutiner och så. Ett litet + är lillen på bilden här nedan. Min kollegas nya valp, Jack, som flyttat in på kontoret.