Nyfiken

Nyfiken vovve som håller koll på Emil och Jocke när de jobbar utanför fönstret på övervåningen.

Flytthelg

Och så var flytten genomförd! I lördags fick vi hjälp av gänget på bilden nedanför, tusen tack för det. Nu återstår det för oss att packa upp alla lådor och få saker och ting på plats. Lite mer saker ska mätas och beställas, men snart börjar det likna ett riktigt hem, hehe.  Fler bilder på de olika rummen utlovas, men jag vill helst att vi ska få lite ordning innan dess så att det inte ser ut som på bilden ovan.

Sleeping beauty

Medan vi kämpar med flytten får ni här några bilder på en djupt sovandes liten Lovis från förra helgen.

Kafferosteriet Österlen

Nu är det nära!

Som rubriken lyder - nu är det nära! I tisdags var flyttstädningen i huset färdig och igår tog vi emot våra soffor till nedervåningen. Matbordet var redan uppe, men vi bar upp stolar och soffbord från källaren och vips så börjar det redan kännas som ett hem. Herregud vad det känns overkligt! Imorgon börjar vi flytta så smått och på lördag går det stora flyttlasset, vilket betyder att från och med lördag kommer detta att vara vårt hem!!Här nedan ser ni hur köksön blev. Vi ville bryta av allt det vita och valde därför att klä den i ekpanel. Jag ska dock ta bättre bilder i helgen när jag kan fota i dagsljus.Nu längtar jag efter att få allt i ordning. Att få sätta tänderna i inredningsbiten och få alla mattor, lampor, tavlor och andra inredningsdetaljer på plats. Det gäller dock att ha tålamod och låta hemmet växa fram allt eftersom vi bott in oss.

Älsklingar

Pool

Spelkvällar på GC

Nästan varje kväll när vi gick från någon av restaurangerna på strandpromenaden stannade vi till i spelhallen 100 meter från hotellet, och alla blev som barn igen.

Fredagen den 13

Fredagen den 13 idag. En dag som enligt skrock betyder otur. En dag som alltid kommer att påminna mig om dagen då vi förlorade världens bästa Fadji, fredagen den 13 juni 2014. Älskade saknade vovve ♥

Blue

För en vecka sedan hade vi det så här härligt...

Wonderboo

Jag testade att köpa hem ny hundmat från Wonderboo till Henry och det blev en succé direkt! Risken är dock att han tröttnar på det lika fort som allt annat, så jag tänkte istället att han får det lite då och då som ett lite "lyxigare" och godare mål än hans vanliga torrfoder med nötfärs.

Minigolf i Puerto Rico

Kitchen update

Köket är snaaaart helt klart. I måndags kom stänkskyddet i marmor på plats, vilket innebär att vi även kan sätta dit blandaren. Annars är det bara baksidan (den sida man ser på bilden) på köksön som ska få sin beklädnad, panel i ek. Som jag nämnt är det svårt att förklara så ni får se när det är klart. Här kommer lite halvdåliga bilder som jag tog häromkvällen. Inte lång tid kvar till inflytt nu! Känns som att det börjar bli dags att packa ihop lägenheten...

Crossfit Playa del Inglés

Samma dag som vi åkte till Puerto de Mogán och Puerto Rico på eftermiddagen hade jag, Mia, Gustav och Oscar även hunnit med ett pass på CrossFit Playa del Inglés på morgonen. Det var brutalt jobbigt, men precis som alltid väldigt skönt efteråt. Första passet för 2017!

Puerto de Mogán

En av dagarna var det lite molnigt så då bestämde vi "ungdomar" oss för att åka till mysiga Pureto de Mogán som låg en bit bort från Maspalomas.

Gran Canaria

Hej! Efter någon veckas frånvaro pga. resan till Gran Canaria är jag tillbaka i verkligheten och har börjat jobba igen. Det var så skönt att komma iväg några dagar till solen, men det är också skönt att komma hem igen, speciellt till Henry. Nu är det sista rycket med huset och lägenheten innan det är dags att flytta.