Fin kvällsrunda

Igår efter jobbet var jag på gymmet, åt en god soppa och var på mitt första årsmöte med bostadsrättsföreningen. Därefter mötte jag upp Amanda för en liten kvällsrunda. Det var härligt med lite frisk luft och man får ju passa på då jag sitter inne och jobbar när alla andra är ute och solar på dagarna... 

Valborgsjobb

London day 3

New Nikes

London day 2

London day 1

Soon

Hej hopp! Snart tar jag helg efter bara tre dagar på jobb denna vecka. Det är nämligen dags att åka till London imorgon som ni kanske såg tidigare. Men först ska jag hinna träna och packa, så vi hörs antingen senare idag eller när jag har wifi i London. Puss!

London

Sixten

Medan grabbarna fixade och donade i Johans lägenhet passade jag på att leka med Sixten, äntligen! 

Något av det bästa jag vet

Att mysa med min älskade vovve.

Slappesöndag

I söndags när vi var bakfulla chillade jag medan Emil städade och André lekte modell.
 Sen gick vi till Espresso House där jag köpte en smoothie som var vidrig (ursäkta)Och innan vi kollade handboll och grillade hos Emils pappa hann vi sola en stund hemma hos André

Grillning / Fest / Baren

I lördags kväll grillade vi först hos André och sen förfestade vi hos mig innan vi drog till baren och dansade.
 

Malmö med Majsen

Efter träningen i lördags körde jag och Majlinda in till Malmö. Lite shopping blev det och mest nöjd är jag över mitt Filippa K-köp. Kanske visar upp om jag orkar fota.
 

Marinan

Igår blev det middag på Marinan med två favoriter. Idag är jag uppe med tuppen för ett TRX-pass med Majlinda innan vi åker in till Malmö.
 

Frukost i sängen

Det är ju bara påsk en gång om året...

Gynning X2 och YIF-vinst

Påskhelgen började på bästa möjliga sätt med middag och Gynnings utställning på Saltan (och gratis vinglas!!). Därefter fortsatte det roliga med att YIF vann andra kvalmatchen. Nu hoppas jag att resten av påsken fortsätter att vara lika bra!

Glad påsk

Nu tar jag helg. GLAD PÅSK allesammans!

Påskpynt

London / Paris / Kina

Som jag skrev för ett tag sedan blir det ett par resor nu ett tag framöver. De flesta är lite kortare men det ska bli skönt att komma bort i vilket fall som helst. Först ut är London nästa helg, dvs fredag-söndag, med hela tjocka släkten (i princip).Därefter blir det en lite längre weekend till Paris med Majlinda i maj.
 I juni är det äntligen dags för mig och Herman att åka med pappa till Kina efter många års längtan. Det blir Hong Kong, Shanghai och Kunshan, med en mix av sightseeing, shopping och besök på företaget.Slutsats: några månader jag verkligen ser fram emot. Sen är det dessutom SOMMAR!

Polyworker

Mässa, hundvakt och dåligt väder.

Lördag

Än så länge har vi hunnit träna, fika och köra på en liten roadtrip. Nu vilar vi lite och sen blir det middag på upp eller ner. 

Hej du vackra ting

(som dock gör sig bättre i verkligheten än på bild)

Löpning

Efter en väldigt lång tid utan löpning tog jag tag i mig själv och sprang 5 km och gick 5 km idag. Det gick faktiskt bättre än väntat och nu får vi bara se om jag lyckas springa någon gång i veckan i alla fall. 

Chilla

När nätverket ligger nere på jobb finns det inte mycket att göra, förutom att chilla och passa på att umgås lite extra med sina kollegor. Snart är det dags att sluta och sticka en snabb vända till gymmet, för sen väntar sista (förhoppningsvis) handbollsmatchen denna säsongen!
 

Måndag

Hej hopp och så var det måndag igen! Efter fikan med Stina i lördags stack jag hem och gjorde mig i ordning innan Amanda hämtade upp mig. Tillsammans åt vi en god middag och åkte därefter vidare till Emma och Isabell innan vi drog till Öja. Det blev en lyckad kväll, trots att jag kom hem med en sko för lite och glömde min laddare, haha!
 

Gym

Igår kväll på gymmet såg det ut som på bilden nedanför. Knappt något folk alls med andra ord. Nu på lördagsförmiddagen är här betydligt fler. Snart är vi färdiga här och då ska jag hämta ut min Gynningtavla som varit på inramning. Sen väntar en fika med Stina. Ha en bra lördag! 

Tom Dixon

Äntligen har jag fått upp min fina lampa! Den ska bara justeras lite så den hamnar i mitten, men det får bli nästa vecka. Nu är det helg!
 

Vackert badrum

Bilder: Addsimplicity/Pinterest

Ida Sjöstedt

Om jag hade tagit studenten i år hade jag utan tvekan haft på mig en av Ida Sjöstedts fantastiska klänningar. Tips tips!  
 

Trött vecka

Jag förstår inte vad det varit med mig denna vecka... Har varit fruktansvärt trött varje dag, varesig jag sovit 6 timmar eller om jag sovit 8 timmar. Det har känts som att jag ska bli sjuk men det har ännu inte brutit ut. Därför blir det träning i eftermiddag med Majje, och därefter mys med henne och Marion.
 

Hireq - möte

Igår var jag på möte hos Hireq. Hade inte tackat nej till att bo i huset där de har sitt kontor...

1 april