New / Nike

Mina nya fina Nikes som jag klickade hem igår. Har de i svartvita sen innan men kunde inte motstå dessa.
 
 

Min fina

 

6 månader

God förmiddag! Kan ni förstå att det igår bara var 6 månader kvar till julafton? Och att det idag är 6 månader tills jag blir 20... Usch, låt sommaren gå sakta som tusan så att vi får njuta till fullo för att sen vara redo att ta oss an hösten och vintern. En resa känns som ett måste för att klara av de långa vintermånaderna. Det är dock så himla många ställen jag vill besöka så jag kommer aldrig kunna bestämma mig...
 

Midsommarskönhet

Bjuder på en otroligt vacker bild från midsommar. Fler bilder kommer när jag fått tummen ur och lagt in bilderna från kameran. När det kommer ske är det ingen som vet... Jag och Herman ordnade i alla fall festen i vår sommarstuga i Sandskogen med våra närmsta vänner. En toppenkväll (när jag väl kunde slappna av och inte stå och slita i köket, hehe)
 

Summerburst

Äntligen funkar saker och ting som det ska igen och vi har fått wifi i sommarstugan. Därför bjuder jag på ett litet bildregn från Summerburst i helgen. Det var awesomeeee!
 

Frånvaro

Hej, min tillfälliga frånvaro beror på att jag inte kan lägga upp bilder. Ska försöka fixa det senare så vi hörs snart. Måste ju berätta om Summerburst!!!!

Tagggggad!

 

Måndag

Hej hopp. Lite dålig aktivitet här just nu, jag vet, vilket beror på att jag helt enkelt haft annat att tänka på. Trots långhelgen känner jag mig inte ett dugg utvilad. Någon nyans brunare, ja, men inte utvilad. Låg vid poolen och solade hela torsdag, fredag och lördag. På kvällarna har jag hunnit mysa med Mirre, grilla och kolla fotboll i köpingebro, mysa lite till med Mirre, mysa med Emil, käka i Skivarp, träna och käka en massa glass (och godis, såklart...) Bjuder på två poolbilder från helgen i alla fall. Nu ska jag försöka sova bort min jäkla huvudvärk :(

Grekland

Trots att solen verkligen gör bra ifrån sig här hemma för tillfället kan jag inte undgå att längta efter en utlandssemester. Just därför bokade jag och Emil en resa till Grekland en vecka i sommar, gottttt!

Soooool

Släktdag

Dagen har spenderats i Helsingborg och Landskrona med släkten. Vi har besökt Treform och kollat på en fastighet, mer än så kan jag nog inte säga. Nu är jag hemma och vilar. Fick strunta i löpningen och mitt TRX-pass pga huvudvärken... Lite senare kommer Amanda hit så ska vi laga mat och mysa. Puss

Lördag

Igår vaknade vi upp till finfint väder och tog oss därför ut till Jakten och käkade glass. Sen blev killarna sugna på att bada så vi körde hem till mig och solade och de tog ett dopp i poolen. På kvällen var vi ett gäng som åt på marinan och såg därefter baksmällan 3 på bio. En bra dag enligt mig. Idag har vi tränat och varit på min kusins examensmiddag på Marsvinsholm - trevligt det med!

Maskerad

Några få bilder från gårdagens maskerad arrangerad av Gustav och Mia. Eller ja, bilderna är egentligen innan maskeraden men det är de enda jag tog.