Ystads finaste vy

Så här fint hade jag och Henry det på vår promenad i helgen. Ystad visade sig verkligen från sin bästa sida.

Crossfit

I lördags morse, innan Stafettmaran, mötte jag Mia och Mika i boxen för att köra ett riktigt mördarpass. Tufft, men oj så skönt när det är gjort!

Stafettmaran

Igår var det dags för Stafettmaran och jag tog mig till idrottsplatsen för att heja på Emil och Bosses Bygg, men även på Crossfit Ystad och YIF som hade vars två lag.

Hundligan var också på plats.

Villa Strandvägen

Long time no see! Så blir det när semestern är slut och jobbet och rutinerna är tillbaka som vanligt. På tal om jobb, igår var vi några från jobbet som åt middag på Villa Strandvägen.

Förätten - halstrad pilgrimsmussla med blomkål, rostad mandel och brynt citronsmör.
Huvudrätten hann jag inte fota innan jag högg in, hehe... Men jag åt i alla fall piggvar, grillad lök, havsörter och smörsås. Till efterrätt fick vi sorbet med bär, chokladsmulor och laktrismaräng.

Tjejkväll hos Felicia

Igår kväll bjöd Felicia hem till hennes pappa i Abbekås. Och hur fint hade hon inte fixat?! Det blev god mat och dryck och flera timmars snack innan vi avslutade kvällen på Bar.Á.Bar. 

 

Brunch à la Ida

I söndags bjöd Ida hem till en härlig tjejbrunch. Och så fint hon hade fixat! Jag låter bilderna tala för sig själva så förstår ni nog vad jag menar...

 

Renovering 6 augusti

Ja, så här såg det ut i huset i helgen... Mycket "finare" än innan dock, då det låg 8 ton sand/grus/sten mellan bjälkarna (3 rum). SÅ glad över att vi valde att ta dit en bil som kunde suga ut skiten, istället för att bära allt för hand. Som jag tidigare nämnt (tror jag?) valde vi att dra upp allt golv på övervåningen eftersom att golvet sviktade. När vi ändå är igång är det lika bra att göra allt ordentligt. 

 

Kräftskiva

I lördags bjöd Gustav och Mia in till årets första kräftskiva. Tack för en himla bra kväll!

 

Mossbylund

Söderberg & Sara

En härlig frulle med tjejerna i förra veckan.