Henry

Båstad

Stugmys

Bilder från en kväll för någon vecka sedan när vi beställde mat, snackade och förfestade lite i stugan, innan vi åkte in till stan för att dansa på baren.
 

Semester!

Nu tar jag SEMESTER!

Henry Hugosson

Första inköpet till valpis blev denna korg. Det är lite passande med loggan HH eftersom att han (högst troligt) kommer att få heta Henry (Hugosson). Ungefär en vecka kvar tills vi hämtar honom nu, som jag längtar!

Golf och grill i Stora Herrestad

I lördags åkte vi ut till André i Stora Herrestad. Killarna slog lite bollar, vi grillade och de spelade beerpong. Senare på kvällen tog vi taxi in till stan, mötte upp Leo och Cornelia och drack lite drinkar på Marinan. Älskar sommarkvällar som denna!

Saltan

En inte alltför bra bild från en å andra sida väldigt bra kväll. Det var förra fredagen som jag och Emil åt på Marinan och därefter mötte upp gänget på bilden för att fortsätta kvällen på Saltan, med livemusik av Danne Stråhed.

Tjejmiddag hos Amanda

Förra onsdagen bjöd Amanda in till tjejmiddag. Så kul att träffa alla tjejkompisar och fira in sommaren. De andra drog vidare till Bar.Á.Bar för första onsdagsbaren, men jag gick hem eftersom jag skulle jobba dagen därpå, dock helnöjd efter en rolig kväll.

Glass

Det var magiskt fint på stranden igår kväll. Jag, Herman och Majlinda var där och köpte glass efter en heldag i solen och varsin pizza i magen. En bra söndag helt enkelt. Nu: sista jobbveckan innan semester!