Lovie

Det har blivit en hel del Lovis-bilder på denna blogg senaste tiden, men jag menar titta på henne? Det är svårt att hålla sig från att lägga ut så söta bilder.

Sneak peak

Som jag tidigare nämnt ska jag inom en snar framtid ta bättre bilder på huset och hur det har blivit nu när det är klart invändigt. Problemet är att det tagit lite tid för oss att komma i ordning och packa upp flyttkartonger och så. Än är vi inte helt klara (så klart), men här är i alla fall en liten sneak peak i form av mobilbild på en del av köket och vardagsrummet.

Boule Bar / Kitchen and Table

I fredags överraskade vi pappa (som fyllde år i onsdags) med att åka in till Malmö för att spela boule och därefter äta middag på Kitchen and Table på Malmö Live.

All white everything

Lovis och Henry

Lilla Lovisen och lilla Henrysson ❤

Lördagsmys

I lördags körde jag ut till Köpingebro för att äta frukost med denna lilla tjej och hennes mamma. Jag passade på att mysa med henne medan Stina förberedde sig inför kvällens 30-årskalas. Och så tog vi lite fina bilder som vanlig, hehe, men de kommer i ett eget inlägg.Btw, bilder på huset kommer, men vi måste få undan alla flyttkartonger först...