Curtains

Saker och ting börjar så smått komma i ordning även på övervåningen. För några veckor sedan hämtade jag våra gardiner, som världens bästa Bettan hjälp oss med, till övervåningens TV-rum och gästrum. I vardagsrummet blev det sammetstyg i en varm grå nyans (lite ljusare i verkligheten än på bilderna) med vita tunna gardiner bakom. I gästrummet valde jag ett sammetstyg i blågrön nyans med likadana vita tunna gardiner bakom, även detta sammetstyg är aningen ljusare i verkligheten, men det var sjukt svårt att fånga det på bild och dessutom i motljus... Hur som helst, det är nu väldigt mycket mysigare om jag får säga det själv. Här har de flesta möblerna från lägenheten hamnat, och i framtiden skulle jag kunna tänka mig en något ljusare soffa. Och så ska vi bara se till att få taklampan centrerad över soffbordet...

Maio / Copenhagen

Lovis

Stora tjejen, snart 9 månader!

Köpenhamn

När Henry lekte Hulken

Minikräftis

Tjejkväll hos Felicia

Jag kom på att jag helt glömt bort att lägga upp bilderna från världens mysigaste kväll hos Felicia i slutet av juli.

Henry

En flygande Lovis

En 8 månaders flygande Lovis häromveckan. 

Shuffle Bar

Måndag och därmed slut på 4 veckors semester. Tillbaka till jobb och rutiner. Så jag passar på att drömma tillbaka till en sommarkväll med tjejerna på Shuffle Bar, som dock slutade med att vi i panik sprang in i bilen när det kom en rejäl regnskur. En väldigt mysig kväll, vilket gör en lite ledsen när man tänker att sommaren är över. Jag hoppas dock på en fortsatt bra månad och en bra september så att man kan njuta av kvällar och helger.

Tivoli / Ystad

@ Bakfickan

Namngivning och sommarfest

I lördags gick jag hela vägen hem till Fanny och Linus (som bor i huset bredvid, hehe) där det var dags för namngivning för Matilde och sommarfest. Efter en regnig dag sprack vädret förvånansvärt upp lagom till att festen började, och vi hade en rolig kväll och natt framför oss.

Beachvolley

Mysfrulle

Henry & Helmer

I söndags kom Helmer på besök och spenderade dagen med oss.