Tröttis

Magnolia

Lovis-Selfie

Med min minsta favorit i lördags <3

Tittut!

När man hittar honom här...

Spring Flowers

Mysvovven

Det är inte allt för ofta som han är så mysig, men han har sina stunder, hehe.

Denna bild påminner mig om att jag måste få upp rätt lampa på min sida av sängen. Just nu har jag en gammal från lägenheten, men den ska in i gästrummet. På Emils sida har vi en bordlampa i IC Lights-serien från Flos, och på min sida ska vi ha en vägglampa från samma serie. 

Kitchen

Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder på köket. Det känns så konstigt att detta rum tidigare var uppdelat i ett sovrum, ett rum med en soffgrupp, en korridor och en klädkammare. Den förra ägaren hade ju köket i det som idag är vår hall som ni kanske minns från mina tidiga renoveringsinlägg. Hur som helst, vi är supernöjda med köket och det är till och med lite roligare att laga mat nu, hehe.

 

Circus pouf

Denna underbara marinblåa sammetspuff från Normann Copenhagen har fått flytta in till oss.

By the beach

Från helgens härliga vårpromenad vid stranden.

Lovis 3 månader

Som denna tjej växer! Två veckor sedan jag såg henne sist och det känns som hon blivit så mycket större på den korta tiden. I tisdags blev hon hela tre månader! I lördags åkte jag till Köpingebro för att spendera dagen och kvällen med denna gobit och hennes mamma. Vi tog en promenad i det härliga vädret, fotade lite 3-månadersbilder, lagade mat och mös framför Mello-finalen.

Spring feelings

Detaljbilder

Här kommer några detaljbilder från en del av nedervåningen till att börja med. Så fort som möjligt ska jag fota helhetsbilder och kanske köra lite före-efter-bilder?

My love

Frånvaro + 1 år sedan i Sandefjord

Hej! Det känns som att jag har varit borta från bloggen jättelänge, men jag insåg precis att det trots allt bara är ca två veckor. Oavsett så är jag tillbaka och ska bättra mig. Har inga nya bilder att visa än, så tills dess bjuder jag på en liten throwback till förra året när jag och Majlinda åkte till Sandefjord för att hälsa på Elina och Andy över helgen.