Födelsedagsbowling

I söndags fyllde jag hela 23 år. Detta firades först med brunch pch paketöppning hemma hos mamma och pappa. På kvällen bjöd vi hem mamma, pappa, Herman och Majlinda på middag, och lite senare spelade vi bowling. Jag vet inte om det var nubörjartur, födelsedagstur eller vad det var, men det gick fruktansvärt bra för mig! Speciellt tredje rundan som ni kan se nedan. Kul var det i alla fall!Vinnarskorna, hehe.

Renovering 25 december

Alltså, känslan när pappen togs bort och golvet kom fram! Så härligt. Som man har väntat på denna stunden. Som ni kan se har även glaspartierna kommit på plats, och vi är verkligen supernöjda.

 I köket är det bara stänkskyddet i marmor och blandaren som saknas. Eller, blandaren har kommit och ligger i paketet på bilden, men vi kan inte sätta den på plats förrän stänkskyddet är på plats. Nu är det ju semestertider, så det kommer förmodligen ske i vecka 2. Och just det, baksidan (den sidan man ser på bilden) av köksön är ju inte heller helt färdig. Det är inte helt lätt att förklara så ni får helt enkelt se när det är klart. Håll tummarna för att det blir bra bara, för det är lite av en chansning...

God Jul

Lilla Lovis

Wishes

Kuddar, bricka, badrumstillbehör, porslin, lampa, korg, krukor, förvaringskorgar, mobilskal, överkast, dynor till Y-stolarna.

10 dagar till JULAFTON! Här är lite saker som tomten mer än gärna får komma med eller som står på inköpslistan för början av 2017.

Renovering 12 december

Titta! Pappen på badrumsgolvet på övervåningen är borta, och de har fogat på väggarna. SÅ nöjd än så länge. Den stora spegeln bör komma denna veckan, och badrumsinredningen ska nog också sättas upp vilken dag som helst. Och så är det lite småfix så klart. Sen börjar det bli klart! :)

It's a girl ❤

Välkommen till världen finaste lilla Lovis. Längtar efter att få träffa er 

Renovering 7 december

Titta titta, köket börjar komma på plats. Nu inväntar vi vitvarorna som ska levereras nästa vecka, och bänkskivan som bör komma inom två veckor.Annars är det nog mest målarna som ska bli klara, och badrummen som ska färdigställas, sen börjar faktiskt insidan bli färdig. Taket håller på att läggas just nu, och jag tror att vår nya ytterdörr kommer nästa vecka.

Som jag nämnt tidigare kommer alltså det mesta hinna bli klart till jul, och vi hade kunnat flytta in. Vi kommer dock inte att flytta in förrän efter vi kommit hem från Gran Canaria i januari. Däremot kan man ju börja flytta över saker så smått redan i mellandagarna, men det känns lite stressigt att hinna med allt då.

Soffletarlördag

Ponny <3

Jag tror inte att jag har nämnt det på bloggen tidigare, mer än att ha visat bilderna från babyshowern, men en av mina närmsta vänner, Stina, är gravid. Det är mindre än en vecka till beräknat datum och det är många, inte minst jag, som längtar efter lilla Ponny (som hen kallas). Könet är fortfarande okänt, men något som är helt säkert är att bebisen kommer bli älskad av många. Extra kul är att jag ska bli gudmor!!! Verkligen en ära! Som sagt, nu går jag varje dag spänd av förväntan och hoppas att Ponny snart tittar ut så att man kan få träffa den lilla och vi kan lära känna varandra. <3  
PS. Något annat kul är att Ponny kommer bli ett decemberbarn precis som jag!