Chanel Boy Bag

London day 4

Söndag och dags att säga hej då till London för denna gång! Tack alla inblandade (Herman, Ida och Amanda) för en härlig helg. Det enda som kunde varit bättre var vädret de första dagarna, men det är bara en struntsak i det stora hela. Jag längtar redan tills nästa gång!

London day 3

På lördagen var det dags för shopping! Vi tog oss igenom Oxford Street, Regent Street, New Bond Street osv. Dessutom svängde vi förbi Chanel och jag slog till på världens finaste väska! Egentligen hade jag tänkt köpa den redan i vintras när vi var i Dubai, men då var den tydligen slut ööööverallt. Därför hade jag inga förhoppningar denna gång, men tänkte att vi i alla fall kunde chansa, och jodå, de hade den. EN KVAR! Det kändes verkligen som att det var meningen med andra ord, hehe. Dyrt, men oj så värt det! Fler och bättre bilder kommer på väskan så småningom. På kvällen var vi väldigt trötta i fötterna efter en hel dags vandrande, men tog oss tillslut ut och hittade fram till Burger and Lobster. Vi bestämde oss för att ta en kombo - varsin burgare och varsin halv hummer. Kul att testa hummer, men jag måste säga att burgaren var godast.

London day 2

På fredagen var det alltså dags för utbildningens andra och sista dag. Efter många långa informativa timmar lämnade vi hotellet för att ta oss vidare. Herman skulle till flygplatsen för att åka hem och jag skulle byta hotell och träffa upp Amanda som landat några timmar tidigare. I ösregn släpade jag min resväska och hittade fram till det nya hotellet och Amanda. Efter en stund tog vi oss ut för att återigen träffa upp Ida, men denna gång för fördrink på Boxpark och därefter middag på Pizza East. Ännu en väldigt trevlig kväll med mycket god mat.

London day 1

I onsdags förra veckan åkte jag och Herman till London för att gå en tvådagars Polymer-kurs. På torsdagen (bilderna är alltså egentligen från dag två, men vi kom så sent på onsdagen så jag räknar inte med den, hehe) efter utbildningen träffade vi upp Ida och åt supergoda tryffelburgare på restaurangen NAC. Därefter gick vi till ett annat ställe och tog en drink innan vi åkte tillbaka till hotellet för att vara redo inför utbildningens andra dag.

OS-kval i Malmö 9-10 april

Varning för en rejäl bildbomb från förra helgen när vi var i Malmö och kollade på när Sveriges herrar tog sig till OS i Rio. PS. Sorry för den lilla pausen, men nu är jag igång igen!