Vår älskade

Efter 11 helt fantastiska år tillsammans gav Fadji upp. Hur mycket man än var medveten om att dagen började närma sig blir man ändå så fruktansvärt ledsen. Allt gick så himla snabbt i slutet, och jag hann inte ens säga hejdå. Det är nog det som gör mig mest ledsen. Jag vet att han har det bra nu, men jag önskar att jag bara hade fått pussa på honom en sista gång. Tårarna faller när jag skriver detta och det har de gjort de senaste dagarna från och till. Det är en stor omställning för oss alla och det kommer ta sin tid. Vi saknar och älskar dig, världens bästa Fadji. ♡♡♡

Kina

Befinner mig just nu i Hong Kong och imorgon åker vi vidare till Shanghai och Kunshan, därav min frånvaro på bloggen.

1 juni

Första dagen i juni blev en bra dag. Kollade teater med hela släkten och jag åt en minisockerbulle i pausen. 
Det var en Perikles-musikal och eftersom det var sista föreställningen var Perikles där och tittade. I slutet var de med och sjöng på scenen. 
Efter teatern åkte hela gänget hem till oss och käkade grillade hamburgare. Det var handboll på tv så en del åt inomhus. 
Sixten var söt som vanligt. 

Marinan

På kvällen i fredags blev det middag på Marinan med Majlinda, Linn och Elina. Jag åt spättan som var så himla god, vill dit och äta den igen! Senare kom även Emelie och Lina så då satt vi och snackade ett bra tag innan vi köpte med oss godis hem till mig. 

Fikafredag

I fredags blev det en fika/lunch med Amanda i solen, och även Elina som kom lite senare.