Redo för bus eller godis

Halloween

Funderar på vad man kan ha på sig till helgen. Bilderna är två år gamla. Tips någon?

Måndag 44

Ny vecka, nya möjligheter och allt det där tramset. Nej men ja, helgen har varit lugn och skön. I fredags var jag på handboll och mös därefter framför en film med en skål godis och en god kille. I lördags var jag och åt med föräldrarna på Upp eller Ner och chillade sen med Emil, Gustav och Hampus. Avslutade helgen på bästa sätt med tjejerna, mat, godis, chips och Solsidan igår. Nu jobbar jag och är trött som en zombie. Ni får tre bilder från helgen då jag inte har mycket annat att bjuda på. Ha det, puss

Lördagsmys med Fadde

När den ena killen stuckit får man ta nästa, dvs bästa Fadde. Ursäkta våra osmickrande bilder men vi har inte riktigt satt på oss våra ansikten än.

Frulle med Stig Helmer

FREDAG

Det är fredag! Mycket mer än så behöver jag inte säga. Puss

Fan vad gutt!

Pengar rullar in som de ska, hehe

Sliten tjej

Trött och sliten tjej efter en dag på jobbet och ett pass på gymmet med Marion. Nu ska jag dejta kudden, trots att jag hellre hade krupit ner hos E. God natt, puss.

At the beach

God middag lördag! Hela morgonen har jag suttit och kollat gymnastik-EM på datorn. Tog en paus och gick en runda på stranden med Amanda och bebisarna. Nu är jag hemma igen och snart är det dags för damfinalen. Sveriges damlandslag vann kvalet med 3 poängs marginal (!!!) så det ska bli kul att se. Ha en fin lördag, PUSS!

Lördagsgodis

Förstörd

Min kropp då alltså. Trots detta tog jag och Marion oss till gymmet igår och var duktiga. Idag är träningsvärken hemsk, men det är fredag. Det gör allt bra!

Helt död

Nyss hemkommen från Breeze. Tänkte köra ett litet pass med Gustav och Emil, men istället blev det 2,5 timmar! Pumpade armar och bröst med de stora killarna och sen övertalade Gustav mig att vara med på ett CrossFit gruppass (grupp-pass?) i en timme. DOG! Nu skakar både armar och ben, och jag har en känsla av att jag kommer lida av en intensiv träningsvärk några dagar framöver... Ändå härligt!

Försökte vara seriös, gick sådär...

Den sista (och värsta) bilden stannar mellan mig och Marion. Jag vill ju inte utsätta er för något hemskt, hehe.

Alaia Rose

Denna ungen alltså, dör!

Tisdag

Tisdag idag, bara tre dagar (plus denna) kvar till helg... Var precis iväg och hämtade min lilla bil, äntligen! Två veckor har jag varit utan den. Visst, jag har kört cabben så ledsen har jag inte precis varit, hehe. Nu är det snart lunch och då ska jag hem och se det nya avsnittet av Gossip Girl, yey! Ikväll blir det träning och sen fotboll med tjejerna. Pussss

Lite tisdagshumor

v42

Ännu en ny vecka på jobbet, och om jag inte har helt fel för mig har jag nu jobbat i en månad! Jag vet inte riktigt om det blir lättare att gå upp på morgnarna eller så, men jag har fått nya rutiner. Jag gillar rutiner så det är bra, men det är fortfarande lite tråkigt att inte kunna umgås lika mycket med sina vänner som innan. Heja helger! (som för övrigt är alldeles för korta)

Olle 19

Ikväll firar vi Olivia som fyllt 19! Ha en fin kväll (natt), PUSS

Min utsikt just nu

10 minuter till lunch och ca 3,5 timmar kvar till helg!

Tighta

Som jag skrev tidigare var jag och tränade innan, med både Marion och Marielle. Lägger upp en gammal inspirationsbild, för jag menar, hur tighta var vi inte?! Bruna också för den delen.

Jobbbbb

Sitter på jobbet, trött, uttråkad och önskar att det var fredag. SÅ gutt det hade varit. Fast, det är ju trots allt bara en dag kvar, hehe. Ska snart gå på lunch, sticka till Anderzson of Sweden och hinna till tandläkaren innan det är dags för några timmars jobb till. Ikväll blir det träning med Marion och sen bara chill.

Lördag / Söndag

Jag och min fina vän igår på festen! 

Idag startades dagen med brunch på Saltan med Emil, Herman och Majlinda, följt av handboll, donken och mys. Nu ligger jag deckad framför Partaj men vill inte sova för jag vill inte att det ska bli måndag...

Call me (maybe)

 
Snodde denna från Hannas blogg. Titta och njut, hehe.

Fredag

God fredag mina vänner! Här sitter jag och ska avverka de två sista timmarna på jobb innan jag tar helg. Ikväll blir det handboll med Majlinda och imorgon är det FEST! Har haft två vita helger men nu får det vara nog med det, hehe. Det är Amanda som fyllt 19 som vi ska fira, vilket jag ser fram emot. Nej, tillbaka till att fylla i stat.nr...

Senaste

Det absolut största bland det senaste i mitt liv måste väl vara att jag har börjat jobba. 8-16.30 mån-fre, vilket är en rejäl omställning från mitt tidigare chilla-hela-dagen-lång-liv. Nu är jag uppe i ottan varje morgon och är oftast inte hemma förrän tidigast 18 om jag varit duktig och tagit mig till gymmet.
Annars ser väl det mesta ut som vanligt. Köpt en ny jacka och lite annat nytt till garderoben samt bokat en weekend till London med Mirremus (inte för att det är något jag gör varje dag, men ja)
Och så har jag myst i Skivarp av alla ställen och kollat på Underbart är kort

Ooops

Kanelbulle nr 2 för dagen råkade visst slinka ner lite väl snabbt, hehe. Min magkänsla säger att det dessutom kommer bjudas på kanelbullar till fredagsfikan på jobbet...

Stoppa pressarna!!!

Stoppa pressarna! Jag börjar blogga igen, hehe... Upptäcke idag att det äntligen går att ladda upp bilder från datorn.Tänkte därför börja med att bjuda på en STOOOR bildbomb från lite av vad sommaren har haft att erbjuda.
Mirre med fin utsikt hemma hos Elina.
Anton och Faddemannen på fest hemma hos hos
Mys med gamla klassen och Pernillas lilla bebis
StekAnton på Marinans Volleybollturnering
Båstad med brudarna!
Cannes med mamma, pappa och Marion
Förfest och dans hemma hos mig
Fäst hos Walle
Bakfull tjej innan teater
Finaste Majlinda på Rägans kräftskiva
Tre favoriter
Marinans personalfest med Disneytema
Utflyttningsfest hos Felicia
Efterfest med hattema
Trött kille