Ljus blus (hehe)

Håller på och rensar garderoben, igen, och längtar ännu mer till våren och sommaren. Shorts, bruna ben och en fin vit blus, ja tack. 

Primeboots & Gant

Detta är vad som gömde sig i paketet från Best of Brands. Så nöjd!

Fint paket från Odd Molly

Hämtade ut två paket på lunchen. Detta med mina tre toppar från Odd Molly och mina nya löparskor från Nike. Kanske visar dem senare. Idag blir det ingen träning då min förkylning blivit sämre. Hoppas på att kunna gymma imorgon och springa på fredag istället! Efter jobbet ska jag hämta ut ännu ett paket, från Best of Brands. Har inte visat vad jag har beställt därifrån så det kanske jag också gör senare. Och ikväll blir det handboll med Majlinda i Lund för att heja på Herman!

Dagens detaljer

Ny blus från Odd Molly och mitt E-halsband.

Happy

God tisdag allihopa allesammans. Idag är jag allmänt glad och lycklig. Det är jag i och för sig de flesta dagarna nuförtiden. Trots att hälften av mina närmsta vänner befinner sig runt om i världen, att jag jobbar hela tiden och inte hittar på speciellt mycket känner jag mig tillfreds med min tillvaro. Jag har dessutom lite att se fram emot som gör de långa dagarna på jobbet lite lättare. Det verkar som att jag kommer åka ner till Marion i St Anton med Emil och Co. vid påsk, en weekend med familjen och Emil i slutet av maj, Summerburst i Stockholm och så har vi ju hela sommaren framför oss! Ah, vad jag längtar! Men nu ska jag sluta babbla, hehe. Pusshej.

Marion & Marielle 20!!

Mina älsklingstvillingar fyller hela 20 år idag! GRATTTTTTTIS! Lite ledsen är jag över att ingen av dem är på hemmaplan dock... Saknar er! 

Måndagstrött

God middag! Jag kunde inte somna i natt vilket resulterade i en väldigt trött Vendela i morse. Nu är jag hemma om på lunchen och har fyllt på med lite ny energi. Tänkte springa efter jobbet men får se om jag orkar och om förkylningen (som aldrig vill försvinna) tillåter det. Ha en bra dag, PUSS!

Inflyttningsfest

Alltid

Någon mer är jag som känner igen sig? Hehe...
 

Odd Molly Online

Ooops, klickade hem tre toppar till från Odd Mollys hemsida. Blir fint nu till våren och sommaren. Mycket kläder här på bloggen nu, men jag har inte shoppat på SÅ länge så det gör inte så mycket. Nu blir det dock ingen shopping på ett tag, hehe. (Behöver dock nya träningskläder...)

Hunter

Titta så bra mina Hunterstövlar blev efter att jag behandlat dem med Boot Buffern jag beställde. Nöjd och glad över att äntligen kunna avvända dem igen!

Hunkydory S/S 2013

Fint från Hunkydory's vår- och sommarkollektion

Glader

Yey! Nytt rekord på milen, igen! 57 minuter och 40 sekunder. Känns kul, hehe. Nu är det fredag och helg på riktigt och jag ska frossa i godis!

Missguided

Två toppar och ännu en enkel svart klänning klickade jag hem från Missguided i början av veckan. Håller tummarna för att storlekarna blir bra!

Freeeedag

Efterlängtade älskade helg, du är så välkommen. Veckan har dock gått relativt snabbt ändå. Efter jobbet tänkte jag sticka till Friskis för att springa lite och ikväll blir det nog bara mys med Emil. Herman och Co. spelar i och för sig match så det kanske blir lite handboll också. Imorgon är det dags för Hermans inflyttningsfest i alla fall, skoj! Och på söndag blir det troligtvis bara bakischill. Ha en fin fredag kompisar, puss!

Miinto

Beställningen från Miinto bestod av två blusar från Odd Molly, en från Hunkydory och Boot Buffer till mina Hunters så att jag äntligen kan börja använda dem igen!

News

Har beställt hem en del nya saker under de senaste dagarna och tänkte börja med att visa upp vad jag beställde från Nelly. En enkel svart klänning, ny freebra, sporttopp och en tröja jag tänkte ha att träna i. Har även beställt från Missguided och Miinto, men det får ni se en annan dag. PUSS

Rekord

Yey, efter min såkallade sockerhelg var detta minst sagt nödvändigt! Ställde in mig på att springa 5 km, men bestämde mig sedan för att jag numera ska försöka springa minst 6 km varje gång. När jag väl hade sprungit 6 tänkte jag att jag lika bra kunde springa 7 när jag ändå var igång. Så jag sprang 7 km och bestämde mig för att jogga ner till 7,5. När jag väl sprungit så långt såg jag ingen anledning till att sluta eftersom det bara var 2,5 km kvar tills jag sprungit en mil. Allt går, bara man bestämmer sig. Idag har jag ont i vaderna och ljumskarna men det är det värt!

Sockerhelg

Mys, mat, bio, mer mat, mer mys och godis dag ut och dag in kan beskriva min helg. Godispåsen som stod på sängen på Saltan innehöll ca 1,5 kg med Zoo, Fruxo och Ferrari-bilar... som nu är slut. Fy fan, jag vill aldrig mer äta godis känns det som. Haha, eller? Imorgon är det en ny dag och jag kommer vara lika sugen som alltid. Mitt godisberoende måste fan få ett slut. Nyttig måndag till torsdag denna vecka SKA jag hålla. Önska mig lycka till, hehe...

En trött och febrig kille i fredags

Lite många bilder på Emil nu kanske, men han är det enda jag har att fota för tillfället, hehe...

Alla Hjärtans Dag

Stack hem från jobbet några timmar tidigare igår och blev upphämtad av Emil. Han hade redan varit och checkat in på Saltan och fixat med rosblad, blommor och godis på sängen (bild i förra inlägget), så söt! Vi chillade någon timme på spaavdelningen och gjorde oss därefter redo för trerätters. Efter lax, ankbröst och någon ananas med vaniljkräm var vi mätta och belåtna och avslutade kvällen i sängen framför en film. Emil lyckades bli sjuk under natten, men trots detta njöt vi av en god hotellfrukost innan vi körde hem till mig. Nu ligger stackaren helt död bredvid mig med feber och en hemsk förkylning. Det blir en lugn kväll med andra ord. Puss!

Världens bästa kille

Valentine's day

Förra årets Alla Hjärtans Dag spenderades i Thailand med Jeni och alla barnen. I år har jag min fina kille att spendera den med, och det ska jag göra på Ystad Saltjöbad med spa, trerättersmiddag och övernattning. Hoppas ni får en bra dag, för det kommer jag ha, hehe. PUSS

Nails

Alla hjärtans-naglar och handboll på datorn. Går sådär för YIF just nu, men fortsätter att hålla mina nymålade tummar medan jag passar hjärtat som somnat på min tvätthög, hehe.

Ett år sedan

Det känns så sjukt att det idag är ett år sedan jag och Jeni åkte till Thailand. Jag minns hur stirrig jag var innan vi åkte och hur pass dåligt jag ändå mådde. Jag var så himla orolig över att allt inte skulle gå bra, men oj så fel jag hade. Det är en av de bästa resorna jag gjort i mitt liv och jag hade mer än gärna velat åka tillbaka och pussa på alla barnen. Sugen Jennut? Hehe
PS. Vill ni läsa mer om Thailand-resan så finns det en hel kategori med inlägg.

Fräsch och så

God måndagskväll. Här sitter jag nyduschad och allmänt (o)fräsch i mina fina mysstrumpor, hehe. Har precis käkat lite färsk ananas och frysta vindruvor trots att godisskåpet är fullt med godsaker från helgen - *stolt*. Första nyttiga dagen på 1,5 vecka, weho. Tänkte försöka vara nyttig mån, tis, ons denna veckan i alla fall. Tre hela dagar, haha. Men på torsdag är det ju Alla Hjärtans-dag och då blir det 3-rätters, spa och övernattning med hjärtat på Saltan. Nu är det snart dags för Top Model och sen säger jag troligtvis god natt. Jobb, ärenden med farmor och träning står på agendan imorgon. PUSS!

Handbollssöndag

Lördagsgym

Nya-standard-spegelbilden

Nu blir det middag på ÖG för att fira pappa och farfar. Trevlig fredag!

Grattis pappa!

Star

Tråkig bild hej, men jag har inte mycket annat att bjuda på. Och jag bara mååååste blogga ju, heh... Ny tröja från Hunkydory btw. Torsdag idag och jag har blivit förkyld på riktigt nu. Sitter och nyser på jobbet, haha. Trots detta blir det Breeze med Amanda i eftermiddag. Jag får dock ta det lugnt så att jag förhoppningsvis kan springa imorgon. Snart lunch, tack och lov, är hungriggg.

Dagar som denna

Onsdag, mitt i veckan, saknar min vän och vill att hon ska komma hem N U. Höll på att dö så jobbigt det var att springa idag också. Förstår verkligen inte hur jag har orkat springa en mil en dag som denna. Var helt slut efter 3 km men lyckades ändå kämpa mig igenom 5. Hade dessutom ont i vaderna under hela tiden och börjar bli förkyld. Ingen bra dag än så länge alltså. Kom precis ut ur duschen och ska käka nu, sen blir det handboll med Amanda. Något positivt denna dagen trots allt. Om de vinner, hehe...

Mer Nike

Jag vet att jag precis köpt ett par nya Nikeskor, men var precis inne och designade mina egna. Har länge velat ha ett par i diskreta färger men köpte ett par helrosa då det inte fanns några andra snygga. Jag får fundera ett tag men kanske klickar hem dessa snart, hehe...

Trött måndag

Måndag, ny vecka, nya möjligheter blablabla. Nej men måndag innebär ju trots allt att det snart är fredag igen, och sen måndag... Livets cirkel liksom höhö. Planer i veckan? Jobb och träning typ. Inget planerat till helgen heller, men den får i alla fall bli lugn. Ha det bra, puss!

Partytjejer

Dance

Amanda och Anton dansar in kvällen.

Redo

Nike

Inviger mina nya skor på gymmet. Måste snart börja tagga inför ikväll - första utgången på en månad! Kan sluta hur som helst, hehe...

Mätt

Klockan är bara 19 och jag har redan ätit mig proppmätt på Marabou och Polly... Har inte ens hunnit handla hemmakvällgodis :( Får se om jag orkar lite senare, annars får det blir imorgon/söndag. Blev ingen träning heller för halsen kändes inte helt kry. Nu väntar jag på grabben och sen blir det mys framför gladiatorerna. Puss!

Fredag

Massa pappersarbete iklädd nya koftan från Hunkydory. Snart lunch, därefter möte hela eftermiddagen, löpning på Friskis (om halsen tillåter det) och slutligen mys med Emil ikväll. (+mängder med godisssssss) Bra fredag!