Det där med att vänta

Skulle till Willys för att handla, och kunde så klart inte hålla mig, hehe...

En sån dag

Idag är en sån dag då jag bara vill hem, mysa med Fadji, krypa in under en filt och njuta av en påse godis. Egentligen var tanken att jag skulle köra ett träningspass på Breeze med Amanda, men jag hoppar det idag. Lyssnar på kroppen som idag säger ifrån och väntar med träningen till imorgon. Godispåsen då... Den får tyvärr också vänta tills imorgon, men då ska jag njuta av den som aldrig förr. Längtar!!!

Be the best version of yourself

Bilder från diverse resor. Det är på tiden att komma i form igen. Synd bara att jag har sådan förkärlek för godis och andra sötsaker...

Senaste köpen

Firar att månadens lön kommit med att spendera lite av den på nya kläder. Tröja från Gant och kofta från Hunkydory.

Hoppsan!

Jag slutar inte förvåna mig själv, hehe. Krigade mig igenom milen, en minut snabbare än sist.

Ja, tack.


Lite saker som jag vill ha för tillfället. Sommar, sol, saknade vänner, godis, fest och god mat. 

Söndag

Mysmorgon i pojkvännens tröja, Skype med en saknad Mirre, fix i Hermans lägenhet och efter det chillade vi med pizza och gottis. Nu är jag redo för en ny vecka och nästa helg blir det förmodligen fest för första gången på en månad, woho.

Bebis

 
Gamla bilder på Amanda och bebisShilow. Är såååå sugen på att skaffa en egen liten valp, men det känns som att det får vänta ett tag till. Det kanske vore bäst att veta vad jag vill göra med mitt liv innan jag börjar ha ansvar för ett annat, hehe...

GG på MB

Gossip Girl på min nya fina MacBook. Alldeles för mycket godsaker på det (pannacotta, rulltårta, chips och choklad) resulterar i en ganska fin lördagskväll.

Lördag

Hej hej hallå! Äntligen helg igen, trots att det inte händer något speciellt. Fredagen spenderades först på jobbet, sedan på löpbandet och till slut i soffan framför Gladiatorerna och Skyfall med Emil. Idag var vi på Breeze och gymmade en stund och nu tittar jag på Gossip Girl och leker med min nya MacBook, hihi.

Myshelg

Myshelg i sällskap av pojkvän och hundar. Och igår kväll var vi några tjejer hemma hos Amanda och år raclette. Längesen jag blev så mätt! Jag mådde dåligt, på riktigt.

Kort fredagskväll

Vi hann se Gladiatorerna, sen somnade grabben i min famn kl 22. En kort fredagskväll med andra ord. Efter ca 12 timmars sömn (för Emils del) vaknade vi vid 10 i morse och nu är vi duktiga och tränar på Breeze. Det blev ett kort benpass med Amanda och nu går jag på löpbandet i väntan på att Emil och André ska bli klara med sitt axelpass. Haaaaj

In love

Går det att bli kär i en väska?

Wednesday

Mitt i veckan, alltså bara en dag kvar innan det är fredag. OM jag ska äta godis på fredag!!! Stack till Breeze efter jobbet och tränade armar med Amanda. När hon stack sprang jag 3 km och sen bestämde sig mitt skoskav för att det var dags att köra hem. Sagt och gjort, körde hem lagade mat till mig själv och nu ligger jag död i sängen. Alla serier är äntligen igång igen vilket förgyller mina dagar lite extra! Puss

E

Bara tisdag

Ah, bara tisdag trots att det verkligen kändes som onsdag i morse. Efter en lång dag på jobbet (somnade nästan på eftermiddagsmötet) stack jag till Breeze. Skulle egentligen träna med Amanda, men hon blev sjuk i natt så jag fick träna själv. Krigade mig igenom 3 km sen sa mina skoskav stopp och istället körde jag ett snabbt benpass. Imorgon hoppas jag Amanda är frisk för det är ju trots allt mycket roligare att träna två än ensam. Nu är det snart Hollywoodfruar och sen säger jag god natt. Puss!

Sjukaste!!! *stolt*

Idag sprang jag en mil för första gången i mitt liv! Jag som alltid har hatat löpning över allt annat är nog den som är mest förvånad. Skoskav och dödströtta ben är resultatet men fan vad nöjd jag är! Nu blir det mys framför serier hela kvällen och imorgon väntar jobb och träning med Amanda. Puss

Back to work

Så, då var man tillbaka på jobbet. Tidiga morgnar, träning och rutiner är det som gäller nu. Har dessutom inte ätit något onyttigt på hela veckan (typ två dagar haha), men det är bra för att vara mig som annars äter godis och skit varje dag.

Fruktbomb med A&S

Bästa

Imorgon lämnar världens bästa mig för att spendera nästan 4 månader i St Anton. Mycket känslor, och inga bra sådana :(

Matt Bomer for Christian Grey

Inte helt dålig...

Trött och uttråkad

Näst sista lediga dagen innan jag börjar jobba igen på måndag... Spenderade morgonen och förmiddagen med Emil, lagade räk- och kräftsoppa till kvällsmat och nu är jag för första gången på ett tag bara hemma i min ensamhet och tar det lugnt.

Nyår

Eftersom min kamera är mystiskt försvunnen sen igår får det bli några bilder från mobilen.