Före & efter

Äntligen (!) har jag tagit mig i kragen och fotat lite efterbilder. Jag försökte dessutom fota från samma vinkel som förebilderna så gott det gick, vilket i vissa fall var svårt då det finns väggar på andra ställen än tidigare, haha. Vi är relativt klara, även med inredningen, men det som är kvar är tavlor, lampor och lite annat smått och gott. Jag ville inte vänta längre dock så här kommer det:
Vardagsrum innan och efter - i princip helt färdigt. Möjligtvis att vi ska skaffa en taklampa att ha ovanför soffbordet, men det får vi se.Matrum före och efter - här ska vi få upp lite tavlor på väggarna, och kanske införskaffa en matta att ha under bordet.
Vardagsrum från en annan vinkel, före och efter.
Kök/hall före och efter. Det gamla köket blev som ni kanske förstått en stor hall istället, med inbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Här ser man inte resten av hallen, men jag ska fixa ett inlägg med fler bilder på hur det ser ut nu. OBS! Målningen runt ytterdörren är inte helt klar...Sovrum/kök före och efter. Det som tidigare var sovrum, klädkammare, korridor och sällskapsrum är numera vårt stora kök. Samma sak gäller här, att man inte ser så tydligt från denna vinkeln, men ni har sett bilder tidigare och så det kommer fler bilder ur andra vinklar i ett annat inlägg.
Badrum nere före och efter. Vi valde att göra badrummet något större i och med att vi gjorde om köket till hall och inte behövde fullt så stor hall som den annars hade blivit.
Hall uppe före och efter. Tidigare när man kom upp för trappan låg badrummet rakt fram, och en passage/korridor låg till höger (det ni ser på bilden). Vi valde att riva badrummet och göra det till hall/korridor och istället göra ett stort badrum i det som tidigare var passage/korridor. Dessutom valde vi att ta bort dörren upp till vinden och öppna upp väggen för att göra det luftigare och mer inbjudande.Kök/sovrum före och efter. I och med att det tidigare var två lägenheter fanns ett kök även på andra plan. Detta är dock numera vårt sovrum!
Vardagsrum uppe före och efter. Det som är kvar att göra här är att skaffa ny matta, få upp måttbeställda gardiner i någon mysig färg och att få taklampan centrerad över soffbordet.
Badrum uppe före och efter. Detta är alltså egentligen inte tagit från samma vinkel i och med bytet av badrum och hall, men jag tänkte att det är roligare att jämföra badrum och badrum.
Nedan är alltså egentligen den mest rätta vinkeln. Här i hallen behöver vi också få upp lite tavlor på väggarna.  
Så! Det enda som inte är fotat är det andra sovrummet på övervåningen, men det är just nu ett avlastningsrum med ouppackade flyttkartonger osv, så det får vänta tills vi har fixat i ordning det till ett gästrum. Och så utsidan så klart! Men det får också vänta ett tag. Förhoppningsvis kommer de igång och putsar huset inom kort. Därefter ska vi bygga trädäck och efter det fixa i ordning resten av trädgården. Kul!
JUNITJEJ:

Wow, så fint det blev!

Elina:

Fantastiskt!!!!

Stina:

Alltsååååååå! Finaste huset jag vet!! ❤

Kommentera inlägget här: