Läget i renoveringen - 5 juli

Tänkte att det var dags för en liten uppdatering i hur det går med renoveringen. Eller, man kanske inte ens kan kalla det renovering än, då det fortfarande är i rivningsstadiet, hehe. Hur som helst, detta är kanske inte det roligaste inlägget eller finaste bilderna, men det är kul att ha och kolla tillbaka på senare.
 
I vänstra hörnet som ni ser på bilden kommer det fortfarande att vara ett badrum, dock lite större än det tidigare varit. Resten av rummet blir, som jag tidigare nämnt, en stor hall.
Här står jag i det kommande matrummet och kollar in i vardagsrummet. Fönstret som syns på bilden kommer att bytas ut till dubbeldörrar i glas ut till det framtida trädäcket.
Här står jag i vardagsrummet och tittar mot köket.
Och här står jag tvärtom, i köket och tittar mot vardagsrummet.
Det första man ser när man kommer upp på ovanvåningen. Vacker syn...
Det ni ser till vänster på bilden ovanför (och i nedre högra hörnet på bilden nedanför) är det som varit badrum innan. Detta kommer istället att bli en hall till sovrummen, och det som är till höger ovanför (till vänster nedanför) kommer bli det nya badrummet.
Ja, som ni ser är det inte mycket att hänga i granen just nu (blir annat i jul, hehe), men det går sakta men säkert framåt. Emil har jobbat över en hel del på sitt jobb de senaste veckorna och har därför inte hunnit vara i huset så mycket. Dessutom väntar vi på att få kök och badrum ritade så att vi kan ta in folk som sköter VVS osv. Och framförallt, vi väntar på vårt bygglov! Nu kommer det inte att hända något på den fronten på fyra veckor pga. semestrar, men i augusti tas det upp igen och då får vi hoppas att det går snabbt. Det som verkligen behöver göras för att kunna färdigställa invändigt är att byta fönster. Resten av utsidan, dvs. tak och fasad osv, kan vänta till våren i värsta fall.
Kommentera inlägget här: