Dag 9

Kan inte riktigt fatta att vi redan varit här i nio dagar. Visst, det känns på något sätt som att vi varit här i en evighet, men att vi snart ska åka hem är svårt att förstå. Det ska dock bli skönt att komma hem till sin egen säng, en varm dusch, känslan av att känna sig ren och fräsch, vännerna, men framförallt MATEN! Är så himla sugen på sjukt mycket just nu - potatis, bearnaisesås, en riktigt köttbit, kladdkaka, lösgodis, MJÖLK, osv. Snart så...

Tisdag den 21 februari 2012


Efter den vanliga morgonrutinen började vi med att ha ettorna i skolan. Med både dem och de äldre lärde vi ut ”Opposite words”. Skillnaden var att de äldre lyssnade och tog till sig, medan ettorna mest sprang rundor och gömde sig och var allmänt jobbiga. Imorgon ska vi därför se om vi kan ha de minsta barnen igen, som vi hjälpt med matten innan. Det känns inte kul att lära ut när de inte lyssnar och inte vill lära sig.


När vi hade ätit lunch, bestående av samma som igår, dvs. ris, kött och grönsaker, tog vi det lugnt en stund och sov middag. Eftermiddagen spenderade vi som vanligt med barnen. Vi använde våra pärlor som vi hade med oss till att göra armband med några stycken, och därefter målade vi med barnen i våra målarböcker.


Efter middagen nu på kvällen (ris med grönsaksfylld omelett) har vi inte gjort så mycket. Båda två blir tröttare och tröttare för varje dag som går känns det som. Så nu ska vi i alla fall sova.

Kommentera inlägget här: